technicalsymposium

Free Advertisement Procedure and Free Email /Whatsapp Updates

Free Email Alerts-Subscribe Below


Enter your Email ID here:

Note:Login & Check Your Email Inbox and Activate Confirmation Link

Software Companies Placement Papers- -Free Download

Software Companies Placement Papers With Answers- -Free Download

1.non verbal question: four figures are given, find 5th figure.
ans: 1st figure.

2.draw the venn diagram for flowers, clothes & white
ans:
--------------
| |
------------ -------------
| | | | | |
| | | | | |
|flower | | | |clothes |
------------ -------------
| white |
--------------

3.there are 6 boys--a,b,c,d,e,f and 5 girls -- p,q,r,s,t. a team should be formed with 6 members--and some more conditions like c and d should sit together; p won't sit with e. there are 4 q's based on this ref: puzzle test of agarwal

4.a cube is painted with blue, yellow and black on opposite faces.it is cut into 36 cubes, of which 4 cubes are bigger than others.3 q's on this.
hint:first cut cube into 3 equal pieces(not cubes).cut first piece into 16 equal cubes(4x4).cut 3rd piece into 16 equal cubes(4x4).cut the 2nd piece (middle piece) into 4 equal cubes (bigger in size than previous 32 cubes).

5. a sales executive has to visit 6 companies--p,q,r,s,t,u.other conditions like --he should visit s before u, he should not visit r immediately
after u etc..,
3 q's on this
ref:puzzle test of agarwal

6.4 members--2 men, 2 women are palying cards.no woman should sit in front of another woman.no man should sit in front of another man. man1 sits on west side etc..,find the position of woman2.

7.a container contains 28 litres of pure milk. then 8 litres of milk is taken out and 8 litres of water is added.then another 8 litres of mixture . is taken out and another 8 litres of water is added. this process is repeated 3rd time also.find the milk-water ratio.

8.some boys are cows.some cows are dogs.etc.., which of the following are true:
4 statements are given.

9.one q on interferences.

Section 2: (C-programming)

1.q on binary tree: does a binary tree of depth 3 have 20 nodes ans:no

2.write order of traversal of nodes for depth first and breadth first searches of a 15 node tree

3.debugging is done finding
a)logical errors b)run time errors c)both a and b d)none of the above ans:c

4.sum(x)=1+ 1+2+ 1+2+3+ .....x
write the condition'?'
{
for(i=0;i<?;i++)
for(j=0;j<?;j++)
sum+=z
}

5.show that a variable is the largest among the 3 variables using conditional operator
a=5,b=10,c=7
ans:(a>b)?((a>c)?a:c):b
b is the largest
there are 3,4 q's on syntax/logical/runtime errors. and 2,3 q's on for loops. there are 20 q's in each section the cut off is 11 correct answers in each section



1. At 6'o a clock ticks 6 times.

The time between first and last ticks is 30 seconds.

How long does it tick at 12'o clock.

Ans: 66 sec. (2 marks)

2. Three friends divided some bullets equally.

After all of them shot 4 bullets the total number of bullets remaining is equal to the bullets each

Find the original number divided.

Ans: 18 (2 marks)

Initially . x x x

Now x-4 x-4 x-4

3. A ship went on a voyage.

After it had travelled 180 miles a plane statrted with 10 times the speed of the ship.

Find the distance when they meet from starting point.

Ans: 200miles. (2 marks)

Distance travelled by plane = 1/10 distance travelled by ship + 180

4. Complete the Table given below:

Three football teams are there. Given below is the group table. Fill in the x's

Played Won Lost Draw Goals For Goals Against

A 2 2 x x x 1

B 2 x x 1 2 4

C 2 x x x 3 7

Ans: The filled table is given below (4 marks)

Played Won Lost Draw Goals For Goals Against

A 2 2 0 0 7 1

B 2 0 1 1 2 4

C 2 0 1 1 3 7

5. There are 3 societies A, B, C.

A lent cars to B and C as many as they had already.

After some time B gave as many tractors to A and C

as many as they have. After sometime c did the same thing. At the end of this transaction each

Find the cars each orginally had.

Ans: A had 39 cars, B had 21 cars & C had 12 cars (4 marks)

6. There N stations on a railroad.

After adding X stations on the rail route 46 additional tickets have to be printed.

After adding, (N+X)(N+X-1) = t+46

By trail and error method (4 marks)

7. Given that April 1 is tuesday.

A, B, C are 3 persons told that their farewell party was on

• A - May 8, thursday

• B - May 10,tuesday

• C - June 5, friday

Out of A, B, C only one made a completetly true statement concerning date,day and month

The other told two one told the day right and the other the date right..

What is correct date, month, day.

Ans: B - (May 10) SUNDAY

C - June 6 (Friday). (5 marks)

8. The Bulls, Pacers, Lakers and Jazz ran for a contest.

Anup, Sujit, John made the following statements regarding results.

• Anup said either Bulls or Jazz will definitely win

• Sujit said he is confident that Bulls will not win

• John said he is confident that neither Jazz nor Lakers will win

When the result cameit was found that only one of the above three had made a correct statement.

Who has made the correct statement and who has won the contest.

Ans: Sujith; Lakers (5marks )

9. Five people A ,B ,C ,D ,E are related to each other.

Four of them make one true statement each as follows.

(i) B is my father's brother.

(ii) E is my mother-in-law.

(iii)C is my son-in-law's brother

(iv)A is my brother's wife.

(iv) C (10 marks)

10. Some statements are given below:

• L says all of my other four friends have money

• M says that P said that exactly one among them has money

• N says that L said that precisely two among them have money

• O says that M said that three of the others have money

• P, L and N said that they have money

All the above statement are false..

Who has money & who doesn't have any money?

Infosys 4

1. Mr.Mathurs jewels have been stolen from his bank locker .

The bank has lockers of 12 people which are arranged in an array of 3 rows and 4 columns like:

• The locker belonging to JONES was to the right of BLACK'S locker and directly above

• BOOTH'S locker was directly above MILLAR'S.

• SMITH'S locker was also above GRAY's (though not directly).

• GREEN'S locker was directly below SMITH'S.

• WILSON'S locker was between that of DAVIS and BOOTH.

• MILLAR'S locker was on the bottom row directly to the right of HERD'S.

• WHITE'S locker was on the bottom right hand corner in the same column as BOOTH'S.

Which box belonged to Mr.Mathurs?

Ans: Box number 9 belongs to Mr.Mathurs.

2. Fifty minutes ago if it was four times as many minutes past three o'clock,how many minutes is it

Ans: Twenty six minutes.

3. If a clock takes 7seconds to strike 7, how long will the same clock take to strike 10?

Ans: The clock strikes for the first time at the start and takes 7 seconds for 6 intervals-thus for one

Therefore, for 10 seconds there are 9 intervals and time taken is 9*7/6=10 and 1/2 seconds.

4. Three criminals were arrested for shop lifting.

However, when interrogated only one told the truth in both his statements, while the other two

statement and one lie.

The statements were:

• ALBERT :(a)Chander passed the merchandise. (b)Bruce created the diversion.

• BRUCE :(a)Albert passed the merchandise. (b)I created the diversion.

• CLIVE :(a)I took the goods out of the shop. (b)Bruce passed them over.

Ans: Albert passed the goods.Bruce created the diversion..Clive took the goods out of the shop.

5. Everyday in his business a merchant had to weigh amounts from 1 kg to 121 kgs, to the nearest

What are the minimum number of weight required and how heavy should they be?

Ans: .The minimum number is 5 and they should weigh 1,3,9,27 and 81 kgs.

6. A hotel has 10 storeys.Which floor is above the floor below the floor, below the floor above the

7. Seven members sat around a table for three days for a conference.

The member's names were Abhishek, Amol, Ankur, Anurag,Bhuwan ,Vasu and Vikram.

The meetings were chaired by Vikram.

On the first evening members sat around the table alphabetically.

On the following two nights, Vikram arranged the seatings so that he could have Abhishek as

possible and abesent minded Vasu as far away as he could.

On no evening did any person have sitting next to him a person who had previously been his

How did Vikram manage to seat everybody to the best advantage on the second and third

Second evening:Vikram,Ankur,Abhishek,Amol,Vasu,Anurag and Bhuwan.

Third evening :Vikram,Anurag,Abhishek,Vasu,Bhuwan,Ankur,Amol.

8. Two trains start from stations A and B spaced 50 kms apart at the same time and speed.

As the trains start, a bird flies from one train towards the other and on reaching the second train,

first train.This is repeated till the trains collide.

If the speed of the trains is 25 km/h and that of the bird is 100km/h.

How much did the bird travel till the collision.

9. Four prisoners escape from a prison.

The prisoners, Mr East, Mr West, Mr South, Mr North head towards different directions after

The following information of their escape was supplied:

• The escape routes were The North Road, South Road, East Road and West Road.

• None of the prisoners took the road which was their namesake.

• Mr.East did not take the South Road

• Mr.West did not the South Road.

• The West Road was not taken by Mr.East

What road did each of the prisoners take to make their escape?

Ans: Mr.East took the North Road

Mr.West took the East Road

Mr.North took the South Road

Mr.South took the West Road.

10. Complete the series:

5, 20, 24, 6, 2, 8, ?

Ans: 12 (as 5*4=20, 20+4=24, 24/4=6, 6-4=2, 2*4=8, 8+4=12).

1) A man collects cigarette stubs and makes one full cigarette with every 8 stubs.

If he gets 64 stubs how many full cigarettes can he smoke.

2) A soldier looses his way in a thick jungle. At random he walks from his camp but mathematically

in an interesting fashion. First he walks one mile East then half mile to North. Then 1/4 mile to

West, then 1/8 mile to South and so on making a loop.

Finally how far he is from his camp and in which direction.

Ans: Distance travelled in north and south directions

1/2 - 1/8 + 1/32 - 1/128 + 1/512 - and so on

Similarly in east and west directions

1- 1/4 + 1/16 - 1/64 + 1/256 - and so on

3) How can 1000000000 be written as a product of two factors neither of them containing zeros

Ans: 2 power 9 x 5 power 9

4) Conversation between two mathematcians:

First : I have three childern. The product of their ages is 36.

If you sum their ages, it is exactly same as my neighbour's door number on my left.

The second mathematician verfies the door number and says that it is not sufficient.

Then the first says " Ok one more clue is that my youngest is really the youngest". Immmediately

the second mathematician answers .

Can you answer the question asked by the first mathematician?

What are the childeren ages?

5) Light glows for every 13 seconds . How many times did it glow between 1:57:58 and 3:20:47 am.

6) 500 men are arranged in an array of 10 rows and 50 columns according to their heights.

Tallest among each row of all are asked to fall out.

And the shortest among them is A.

Similarly after resuming that to their original podsitions that the shortest among each column are

And the tallest among them is B .

Now who is taller among A and B ?

7) A person with some money spends1/3 for cloths, 1/5 of the remaining for food and 1/4 of the

He is left with Rs 100/- .

How much did he have with him in the begining ?

8) There are six boxes containing 5 , 7 , 14 , 16 , 18 , 29 balls of either red or blue in colour.

Some boxes contain only red balls and others contain only blue.

One sales man sold one box out of them and then he says

" I have the same number of red balls left out as that of blue ".

Which box is the one he solds out ?

Ans: Total no of balls = 89 and (89-29 /2) = 60/2 = 30

and also 14 + 16 = 5 + 7 + 18 = 30

9) A chain is broken into three pieces of equal lenths containing 3 links each.

It is taken to a backsmith to join into a single continuous one .

How many links are to to be opened to make it ?

10) Grass in lawn grows equally thick and in a uniform rate.

It takes 24 days for 70 cows and 60 days for 30 cows to eat the whole of the grass.

How many cows are needed to eat the grass in 96 days.?

g - grass at the beginning

r - rate at which grass grows, per day

y - rate at which one cow eats grass, per day

n - no of cows to eat the grass in 96 days

1. Replace each letter by a digit.

Each letter must be represented by the same digit and no beginning letter of a word can be 0.

Ans: 0 =1, N = 8 ,E = 2, T = 7

2. Ann, Boobie, Cathy and Dave are at their monthly business meeting.

Their occupations are author, biologist, chemist and doctor, but not necessarily in that order.

Dave just told the biologist that Cathy was on her way with doughnuts.

Ann is sitting across from the doctor and next to the chemist.

The doctor was thinking that Boobie was a goofy name for parent's to choose,but didn't say

What is each person's occupation?

Ans: Since Dave spoke to the biologist and Ann sat next to the chemist and across the doctor,

Cathy must be the author

and Ann the biologist.

The doctor didn't speak, but David did, so Bobbie is the doctor and Dave the chemist.

3. Sometime after 10:00 PM a murder took place.

A witness claimed that the clock must have stopped at the time of the shooting.

It was later found that the postion of both the hands were the same but their positions had

Tell the time of the shooting (both actual and claimed).

Ans: Time of shooting = 11:54 PM

Claimed Time = 10:59 PM

4. Next number in the series is

1 , 2 , 4 , 13 , 31 , 112 , ?

No number has digits more than 4. All of them are 1 , 2, 4, 8 , 16 , 32 , 64 converted to

5. Shahrukh speaks truth only in the morning and lies in the afternoon, whereas Salman speaks

truth only in the afternoon. A says that B is Shahrukh. Is it morning or afternoon and who is A -

Ans: Afternoon ; A is Salman.

6. Two trains starting at same time, one from Bangalore to Mysore and other in opposite direction

destination 1 hr and 4 hours respectively after passing each other. How nuch faster is one train

7. There are 6 volumes of books on a rack kept in order ( ie vol.1, vol. 2 and so on ).

Give the position after the following changes were noticed.

• All books have been changed

• Vol.5 was directly to the right of Vol.2

• Vol.4 has Vol.6 to its left and both weren't at Vol.3's place

• Vol.1 has Vol.3 on right and Vol.5 on left

• An even numbered volume is at Vol.5's place

Find the order in which the books are kept now.

8. I bought a car with a peculiar 5 digit numbered licence plate which on reversing could still be

On reversing value is increased by 78633.Whats the original number if all digits were different?

Ans: Only 0 1 6 8 and 9 can be readupside down.So on rearranging these digits we get the answer

9. The shape in the sketch below is that of a square attached to half of a similar square.Divide it

Ans: Hint : the figure can be divided into 12 equal triangles

10. Supposing a clock takes 7 seconds

1. Father's age is three years more than three times the son's age.

After three years, father's age will be ten years more than twice the son's age.

What is the father's present age.

Ans: 33 years. (2 marks)

2. Find the values of each of the alphabets.

Ans: 9326 (2 marks)

3. There are 20 poles with a constant distance between each pole

A car takes 24 second to reach the 12th pole.

How much will it take to reach the last pole.

Ans: 41.45 seconds (2 marks)

Let the distance between two poles = x

Hence 11x:24::19x:?

4. A car is travelling at a uniform speed.

The driver sees a milestone showing a 2-digit number.

After travelling for an hour the driver sees another milestone with the same digits in reverse

After another hour the driver sees another milestone containing the same two digits.

What is the average speed of the driver.

Ans: 45 kmph (4 marks)

5. The minute and the hour hand of a watch meet every 65 minutes.

How much does the watch lose or gain time and by how much?

Ans: Gains; 5/11 minutes (4 marks)

6. Ram, Shyam and Gumnaam are friends.

Ram is a widower and lives alone and his sister takes care of him.

Shyam is a bachelor and his neice cooks his food and looks after his house.

Gumnaam is married to Gita and lives in large house in the same town.

Gita gives the idea that all of them could stay together in the house and share monthly expenses

During their first month of living together, each person contributed Rs.25.

At the end of the month, it was found that Rs 92 was the expense so the remaining amount was

The distribution was such that everyone recieved a whole number of Rupees.

How much did each person recieve?

Ans. Rs 2 (4 marks)

(Hint: Ram's sister, Shyam's neice and Gumnaam's wife are the same person)

7. Four persons A, B, C and D are playing cards.

Each person has one card, laid down on the table below him, which has two different colours on

The colours visible on the table are Red, Green, Red and Blue.

They see the color on the reverse side and give the following comment.

B: Neither Blue nor Green

Given that out of the 4 people 2 always lie find out the colours on the cards each person.

1. From a vessel, 1/3rd of the liquid evaporates on the first day.

On the second day 3/4th of the remaining liquid evaporates.

What fraction of the volume is present at the end of the second day.

2. An orange glass has orange juice and white glass has apple juice both of equal volumes.

50ml of the orange juice is taken and poured into the apple juice.

50ml from the white glass is poured into the orange glass.

Of the two quantities, the amount of apple juice in the orange glass and the amount of orange

juice in the white glass, which one is greater and by how much?

Ans: The two quantities are equal

3. There is a 4 inch cube painted on all sides.

This is cut down into of 1 inch cubes.

What is the no of cubes which have no pointed sides.

4. Sam and Mala have a conversation.

• Sam says I am certainly not over 40

• Mala says I am 38 and you are atleast 5 years older than me

• Now Sam says you are atleast 39

All the statements by the two are false.

How old are they really?

5. Ram Singh goes to his office in the city, every day from his suburban house.

His driver Gangaram drops him at the railway station in the morning and picks him up in the

Every evening Ram Singh reaches the station at 5 O' Clock.

Gangaram also reaches at the same time.

One day Ram Singh started early from his office and came to the station at 4 O' Clock.

Not wanting to wait for the car he starts walking home. Mangaram starts at normal time, picks

and takes him back house, half an hour early.

How much time did Ram Singh walk?

6. In a railway station, there are two trains going.

One in the harbour line and one in the main line, each having a frequency of 10 minutes.

The main line service starts at 5 o'clock and the harbour line starts at 5.02A.M.

A man goes to the station every day to catch the first train that comes.

What is the probability of the man catching the first train?

7. A family X went for a vacation.

Unfortunately it rained for 13 days when they were there.

But whenever it rained in the mornings, they had clear afternoons and vice versa.

In all they enjoyed 11 mornings and 12 afternoons.

How many days did they stay there totally?

8. A survey was taken among 100 people to find their preference of watching T.V. programmes.

There are 3 channels. Given the no of people who watch

• at least channel 1

• at least channel 2

• at least channel 3

• no channels at all

• atleast channels 1and 3

• atleast channels 1 and 2

• atleast channels 2 and 3

Find the no of people who watched all three.

9. Albert and Fernandes have two leg swimming race.

Both start from opposite ends of the pool.

On the first leg, the boys pass each other at 18 m from the deep end of the pool.

During the second leg they pass at 10 m from the shallow end of the pool.

Both go at constant speed but one of them is faster.

Each boy rests for 4 seconds at the end of the first leg.

What is the length of the pool?

10. Each alphabet stands for one digit in the following multiplication.

What is the maximum value T can take

1.An escalator is descending at constant speed.

A walks down and takes 50 steps to reach the bottom.

B runs down and takes 90 steps in the same time as A takes 10 steps.

How many steps are visible when the escalator is not operating?

2. Every day a cyclist meets a train at a particular crossing.

The road is straight before the crossing and both are travelling in the same direction.

The cyclist travels with a speed of 10 Kmph.

One day the cyclist comes late by 25 min. and meets the train 5km before the crossing.

What is the speed of the train?

3. There are five persons with surnames Mukherjee, Misra, Iyer, Patil and Sharma.

There are 4 persons having first or middle name of Kumar, 3 persons with Mohan, 2 persons

Either Mukherjee and Patil have a first or middle name of Dev or Misra and Iyer have their first or

Of Mukherkjee and Misra, either both of them have a first or middle name of Mohan or neither

middle name of Mohan.

Either Iyer or Sharma has a first or middle name of Kumar but not both.

Who has the first or middle name of Anil?

Kumar Patil Mohan

Mohan Sharma Kumar

4. Boys are allowed to watch football at C.V.Raman auditorium subjected to conditions.

• The boy over age 16 can wear overcoat

• No boy over age 15 can wear cap

• To watch the football either he has to wear overcoat or cap or both

• A boy with an umberella or above 16 or both cannot wear sweater.

• Boys must either not watch football or wear sweater.

What is the appearence of the boy who is watching football.

5. A bird keeper has got P pigeons, M mynas and S sparrows.

The keeper goes for lunch leaving his assistant to watch the birds.

• Suppose p=10, m=5, s=8 when the bird keeper comes back, the assistant informs the x

birds have escaped. The bird keeper exclaims: "Oh no! All my sparrows are gone."

How many birds flew away?

• When the bird keeper comes back, the assistant told him that x birds have escaped. The

keeper realised that atleast 2 sparrows have escaped.

What is minimum no of birds that can escape?

6. Answer the following questions based on the conditions from the choices A, B, C, D, E as

(A) if a definete conclusion can be drawn from condition 1

(B) if a definete conclusion can be drawn from condition 2

(C) if a definete conclusion can be drawn from condition 1 and 2

(D) if a definete conclusion can be drawn from condition 1 or 2

(E) no conclusion can be drawn using both conditions

• person 1 says N<5

• person says N>5

• person 3 says 3N>20

• person 4 says 3N>10

• person 5 says N<8

What is the value of N?

a) 1. No of persons who speak false being less than no of persons who tells the truth.

2. Person 2 is telling the truth.

b) 1. no of persong telling the truth is greater than no of persons telling lies

2. person 5 is telling the truth.

7. There are N coins on a table and there are two players A & B.

You can take 1 or 2 coins at a time.

The person who takes the last coin is the loser.

(a) A can always win by taking two coins in his first chanse

(b) B can win only if A takes two coins in his first chance.

(c) B can always win by proper play

(d) none of the above

• 2. A can win by proper play if N is equal to

(a) 13 (b) 37 (c) 22 (d) 34 (e) 48

• 3. B can win by proper play if N is equal to

(a) 25 (b)26 (c) 32 (d) 41 (e) none

• 4. if N<4, can A win by proper play always?

8. Two twins have vertain peculiar charcteristics.

One of them always lies on Monday, Wednesday, Friday.

The other always lies on Tuesdays, Thursdays and Saturdays.

On the other days they tell the truth. You are given a conversation.

• Person A-- today is Sunday my name is Anil

• Person B -- today is Tuesday, my name is Bill

9. There is a safe with a 5 digit number as the key.

The 4th digit is 4 greater than second digit, while 3rd digit is 3 less than 2nd digit.

The 1st digit is thrice the last digit.

There are 3 pairs whose sum is 11.

10. A hotel has two wings,the east wing and the west wing.

Some east wing rooms but not all have an ocean view.

All west wing rooms have a harbour view.

The charge for all rooms is identical, except as follows :

• Extra charge for all harbour view rooms on or above the 3rd floor

• Extra charge for all ocean view rooms except those without balcony

• Extra charge for some harbour rooms on the first two floor & some east wing rooms

without ocean view but

having kitchen facilities.

Which of the following cannot be determined on the basis of the nformation given:

I. Whether there are any rooms without a balcony for which an extra charge is imposed.

II. Whether any room without a kitchen or a view involves an extra charge.

III. Whether two extra charges are impsed for any room.

(This question is from 1999 Barrons GRE Guide model Test 3 - section 6, question 22)

Ans: (A) 1. Three friends divided some bullets equally. After all of them shot 4 bullets the total

number of bullets remaining is equal to the bullets each had after division. Find the original number

Ans: 18 ( Initially . x x x

Now x-4 x-4 x-4 ) Equation is 3x-12 = x

2. A ship went on a voyage. After it had traveled 180 miles a plane started with 10 times the

Find the distance when they meet from starting point.

Ans: 200miles. ( Distance traveled by plane = 1/10 distance traveled by ship + 180 )

3. Replace each letter by a digit. Each letter must be represented by the same digit and no

beginning letter of a word can be 0.

Ans: O =1, N = 8 ,E = 2, T = 7

4. In a railway station, there are two trains going. One in the harbor line and one in the main line,

each having a frequency of 10 minutes. The main line service starts at 5 o'clock and the harbor line

starts at 5.02A.M. A man goes to the station every day to catch the first train that comes. What is

the probability of the man catching the first train?

5. Next number in the series is: 1 , 2 , 4 , 13 , 31 , 112 , ?

Ans: 224. (No number has digits more than 4. All of them are 1 , 2, 4, 8 , 16 , 32 , 64

6. Father's age is three years more than three times the son's age. After three years, father's age

will be ten years more than twice the son's age. What is the father's present age?

Ans: 33 years.

7. Light glows for every 13 seconds . How many times did it glow between 1:57:58 and 3:20:47 am.

Ans : 383 + 1 = 384

8. From a vessel, 1/3rd of the liquid evaporates on the first day. On the second day 3/4th of the

remaining liquid evaporates. What fraction of the volume is present at the end of the second day.

9. Supposing a clock takes 7 seconds to strike 7. How long will it take to strike 10?

Ans: 10 1/2 seconds.

10. There are 20 poles with a constant distance between each pole. A car takes 24 second to

How much will it take to reach the last pole.

Ans: 41.45 seconds (Let the distance between two poles = x, Hence 11x:24::19x:?

11. How can 1000000000 be written as a product of two factors neither of them containing zeros

Ans: 2 power 9 x 5 power 9

12. Two trains starting at same time, one from Bangalore to Mysore and other in opposite direction

destination 1 hr and 4 hours respectively after passing each other. How much faster is one train

13. Every day a cyclist meets a train at a particular crossing. The road is straight before the

crossing and both are traveling in the same direction. The cyclist travels with a speed of 10kmph.

One day the cyclist comes late by 25 min. and meets the train 5km before the crossing. What is the

14. A man collects cigarette stubs and makes one full cigarette with every 8 stubs. If he gets 64

stubs how many full cigarettes can he smoke.

15. The minute and the hour hand of a watch meet every 65 minutes. How much does the watch

lose or gain time and by how much?

Ans: Gains; 5/11 minutes

16. A survey was taken among 100 people to find their preference of watching T. V. programs.

There are 3 channels. Given the no of people who watch

• at least channel 1

• at least channel 2

• at least channel 3

• no channels at all

• at least channels 1and 3

• at least channels 1 and 2

• at least channels 2 and 3

Find the no of people who watched all three.

17. Two trains start from stations A and B spaced 50kms apart at the same time and speed. As

the trains start, a bird flies from one train towards the other and on reaching the second train, it flies

back to the first train. This is repeated till the trains collide. If the speed of the trains is 25 km/h and

that of the bird is 100km/h. How much did the bird travel till the collision.

18. Four persons A, B, C and D are playing cards. Each person has one card, laid down on the

table below him, which has two different colors on either side. The colors visible on the table are

Red, Green, Red and Blue. They see the color on the reverse side and give the following

A: Yellow or Green B: Neither Blue nor Green

C: Blue or Yellow D: Blue or Yellow

Given that out of the 4 people 2 always lie find out the colors on the cards each person.

19. Sometime after 10:00 PM a murder took place. A witness claimed that the clock must have

stopped at the time of the shooting. It was later found that the position of both the hands were the

same but their positions had interchanged.

Tell the time of the shooting (both actual and claimed).

Ans: Time of shooting = 11:54 PM

Claimed Time = 10:59 PM

20. Some statements are given below:

• L says all of my other four friends have money

• M says that P said that exactly one among them has money

• N says that L said that precisely two among them have money

• O says that M said that three of the others have money

• P, L and N said that they have money

All the above statement are false. Who has money & who doesn't have any money?

21. The Bulls, Pacers, Lakers and Jazz ran for a contest. Anup, Sujit, John made the following

statements regarding results.

• Anup said either Bulls or Jazz will definitely win

• Sujit said he is confident that Bulls will not win

• John said he is confident that neither Jazz nor Lakers will win

When the result came, it was found that only one of the above three had made a correct statement.

Who has made the correct statement and who has won the contest.

Ans: Sujith; Lakers

22. There are five persons with surnames Mukherjee, Misra, Iyer, Patil and Sharma. There are 4

persons having first or middle name of Kumar, 3 persons with Mohan, 2 persons with Dev and 1

Anil. Either Mukherjee and Patil have a first or middle name of Dev or Misra and Iyer have their first

or middle name of Dev. Of Mukherkjee and Misra, either both of them have a first or middle name

of Mohan or neither have a first or middle name of Mohan. Either Iyer or Sharma has a first or

middle name of Kumar but not both. Who has the first or middle name of Anil?

Ans: Kumar Misra Dev, Mohan Iyer Dev, Kumar Patil Mohan, Mohan Sharma

23. Ann, Boobie, Cathy and Dave are at their monthly business meeting. Their occupations are

author, biologist, chemist and doctor, but not necessarily in that order. Dave just told the biologist

that Cathy was on her way with doughnuts. Ann is sitting across from the doctor and next to the

chemist. The doctor was thinking that Boobie was a goofy name for parent's to choose, but didn't

say anything. What is each person's occupation?

Ans: Since Dave spoke to the biologist and Ann sat next to the chemist and across the

doctor, Cathy must be the author and Ann the biologist. The doctor didn't speak, but David did, so

Bobbie is the doctor and Dave the chemist.

24. There are 6 volumes of books on a rack kept in order ( i.e. vol.1, vol. 2 and so on ). Give the

position after the following changes were noticed.

• All books have been changed

• Vol.5 was directly to the right of Vol.2

• Vol.4 has Vol.6 to its left and both weren't at Vol.3's place

• Vol.1 has Vol.3 on right and Vol.5 on left

• An even numbered volume is at Vol.5's place

Find the order in which the books are kept now.

Ans: 2 , 5 , 1 , 3 , 6 , 4

25. A soldier looses his way in a thick jungle. At random he walks from his camp but

mathematically in an interesting fashion. First he walks one mile East then half mile to North. Then

1/4 mile to West, then 1/8 mile to South and so on making a loop. Finally how far he is from his

camp and in which direction.

Ans: Distance traveled in north and south directions:

1/2 - 1/8 + 1/32 - 1/128 + 1/512 - ............. = 1/2/((1-(-1/4))

Similarly in east and west directions:

1- 1/4 + 1/16 - 1/64 + 1/256 - ................... = 1/(( 1- ( - 1/4)) Add both the

26. Conversation between two mathematicians:

First : I have three children. The product of their ages is 36. If you sum their ages, it is

exactly same as my neighbor's door number on my left.

The second mathematician verifies the door number and says that it is not sufficient. Then the

first says " Ok one more clue is that my youngest is really the youngest". Immediately the second

mathematician answers. Can you answer the question asked by the first mathematician? What are

Ans 1,6 and 6

27. 500 men are arranged in an array of 10 rows and 50 columns according to their heights. Tallest

among each row of all are asked to fall out. And the shortest among them is A. Similarly after

resuming that to their original positions that the shortest among each column are asked to fall out.

And the tallest among them is B. Now who is taller among A and B ?

28. There are six boxes containing 5 , 7 , 14 , 16 , 18 , 29 balls of either red or blue in color. Some

boxes contain only red balls and others contain only blue. One sales man sold one box out of them

and then he says, " I have the same number of red balls left out as that of blue ". Which box is the

Ans: Total no of balls = 89 and (89-29 /2) = 60/2 = 30 and also 14 + 16 = 5 + 7 + 18 = 30

29. Ram Singh goes to his office in the city, every day from his suburban house. His driver

Gangaram drops him at the railway station in the morning and picks him up in the evening. Every

evening Ram Singh reaches the station at 5 O' Clock. Gangaram also reaches at the same time.

One day Ram Singh started early from his office and came to the station at 4 O' Clock. Not wanting

to wait for the car he starts walking home. Mangaram starts at normal time, picks him up on the

way and takes him back house, half an hour early. How much time did Ram Singh walk?

30. A family X went for a vacation. Unfortunately it rained for 13 days when they were there. But

whenever it rained in the mornings, they had clear afternoons and vice versa. In all they enjoyed 11

mornings and 12 afternoons. How many days did they stay there totally?

31. There are N coins on a table and there are two players A & B. You can take 1 or 2 coins at a

time. The person who takes the last coin is the loser. A always starts first.

(a) A can always win by taking two coins in his first chance

(b) B can win only if A takes two coins in his first chance.

(c) B can always win by proper play

(d) none of the above

• 2. A can win by proper play if N is equal to

(a) 13 (b) 37 (c) 22 (d) 34 (e) 48

• 3. B can win by proper play if N is equal to

(a) 25 (b)26 (c) 32 (d) 41 (e) none

• 4. if N<4, can A win by proper play always?

32. Mr. Mathurs jewels have been stolen from his bank locker. The bank has lockers of 12 people

which are arranged in an array of 3 rows and 4 columns like:

1 2 3 4

5 6 7 8

9 10 11 12

• The locker belonging to JONES was to the right of BLACK'S locker and directly above

• BOOTH'S locker was directly above MILLAR'S.

• SMITH'S locker was also above GRAY's (though not directly).

• GREEN'S locker was directly below SMITH'S.

• WILSON'S locker was between that of DAVIS and BOOTH.

• MILLAR'S locker was on the bottom row directly to the right of HERD'S.

• WHITE'S locker was on the bottom right hand corner in the same column as BOOTH'S.

Which box belonged to Mr. Mathurs?

Ans: Box number 9 belongs to Mr. Mathurs.

33. Five people A ,B ,C ,D ,E are related to each other. Four of them make one true statement

(i) B is my father's brother.

(ii) E is my mother-in-law.

(iii) C is my son-in-law's brother

(iv) A is my brother's wife.

Ans: (i) D (ii) B (iii) E (iv) C

1. There is a 4 inch cube painted on all sides. This is cut down into of 1 inch cubes. What is the no

of cubes which have no pointed sides.

2. At 6'o a clock ticks 6 times. The time between first and last ticks is 30 seconds. How long does it

3. Complete the series: 5, 20, 24, 6, 2, 8, ?

Ans: 12 (as 5*4=20, 20+4=24, 24/4=6, 6-4=2, 2*4=8, 8+4=12).

4. Find the values of each of the alphabets.

5. If a clock takes 7seconds to strike 7, how long will the same clock take to strike 10?

Ans: The clock strikes for the first time at the start and takes 7 seconds for 6 intervals-
thus for one interval time taken=7/6. Therefore, for 10 seconds there are 9 intervals and time taken

is 9*7/6=10 and 1/2 seconds.

6. An escalator is descending at constant speed. A walks down and takes 50 steps to reach the

bottom. B runs down and takes 90 steps in the same time as A takes 10 steps. How many steps

are visible when the escalator is not operating?

Ans: 150 steps

7. A chain is broken into three pieces of equal lengths containing 3 links each. It is taken to a

blacksmith to join into a single continuous one. How many links are to to be opened to make it ?

8. There is a safe with a 5 digit number as the key. The 4th digit is 4 greater than second digit,

while 3rd digit is 3 less than 2nd digit. The 1st digit is thrice the last digit. There are 3 pairs whose

sum is 11. Find the number.

9. An orange glass has orange juice and white glass has apple juice both of equal volumes. 50ml

of the orange juice is taken and poured into the apple juice. 50ml from the white glass is poured

into the orange glass. Of the two quantities, the amount of apple juice in the orange glass and the

amount of orange juice in the white glass, which one is greater and by how much?

Ans: The two quantities are equal

10. The shape in the sketch below is that of a square attached to half of a similar square. Divide it

Ans: Hint : the figure can be divided into 12 equal triangles

11. Fifty minutes ago if it was four times as many minutes past three o'clock, how many minutes is

Ans: Twenty six minutes.

12. Everyday in his business a merchant had to weigh amounts from 1 kg to 121kgs, to the nearest

What are the minimum number of weight required and how heavy should they be?

Ans: .The minimum number is 5 and they should weigh 1,3,9,27 and 81kgs.

13. A car is traveling at a uniform speed. The driver sees a milestone showing a 2-digit number.

After traveling for an hour the driver sees another milestone with the same digits in reverse order.

After another hour the driver sees another milestone containing the same two digits. What is the

average speed of the driver.

14. A hotel has 10 storeys. Which floor is above the floor below the floor, below the floor above the

Ans: The sixth floor.

15. Albert and Fernandes have two leg swimming race. Both start from opposite ends of the pool.

On the first leg, the boys pass each other at 18 m from the deep end of the pool. During the second

leg they pass at 10 m from the shallow end of the pool. Both go at constant speed but one of them

is faster. Each boy rests for 4 seconds at the end of the first leg. What is the length of the pool?

16. Shahrukh speaks truth only in the morning and lies in the afternoon, whereas Salman speaks

truth only in the afternoon. A says that B is Shahrukh. Is it morning or afternoon and who is A -

Ans: Afternoon ; A is Salman.

17. A person with some money spends1/3 for cloths, 1/5 of the remaining for food and 1/4 of the

He is left with Rs 100/- . How much did he have with him in the beginning ?

Ans: Rs 250/-

18. Ram, Shyam and Gumnaam are friends.

Ram is a widower and lives alone and his sister takes care of him.

Shyam is a bachelor and his niece cooks his food and looks after his house.

Gumnaam is married to Gita and lives in large house in the same town.

Gita gives the idea that all of them could stay together in the house and share monthly expenses

During their first month of living together, each person contributed Rs.25. At the end of the

month, it was found that Rs 92 was the expense so the remaining amount was distributed equally

among everyone. The distribution was such that everyone received a whole number of Rupees.

How much did each person receive?

Ans. Rs 2 (Hint: Ram's sister, Shyam's niece and Gumnaam's wife are the same

19. There are 3 societies A, B, C. A lent cars to B and C as many as they had already. After some

time B gave as many tractors to A and C as many as they have. After sometime c did the same

thing. At the end of this transaction each one of them had 24. Find the cars each originally

Ans: A had 39 cars, B had 21 cars & C had 12 cars

20. Sam and Mala have a conversation.

• Sam says I am certainly not over 40

• Mala says I am 38 and you are at least 5 years older than me

• Now Sam says you are at least 39

All the statements by the two are false. How old are they really?

Ans: Mala = 38 yrs, Sam = 41 yrs.

21. Each alphabet stands for one digit in the following multiplication.

X X N X X What is the maximum value T can take?

Ans: T max value = 4

22. Grass in lawn grows equally thick and in a uniform rate. It takes 24 days for 70 cows and 60

days for 30 cows to eat the whole of the grass. How many cows are needed to eat the grass in 96

[Hint: g - grass at the beginning r - rate at which grass

y - rate at which one cow eats grass, per day n - no of cows to eat the

g + 24*r = 70 * 24 * y g + 60*r = 30 * 60 * y

g + 96*r = n * 96 * y, Solving, n = 20. ]

23. Three criminals were arrested for shop lifting. However, when interrogated only one told the

truth in both his statements, while the other two each told one true statement and one lie. The

• ALBERT :(a) Chander passed the merchandise. (b) Bruce created the diversion.

• BRUCE :(a) Albert passed the merchandise. (b) I created the diversion.

• CLIVE :(a) I took the goods out of the shop. (b) Bruce passed them over.

Ans: Albert passed the goods. Bruce created the diversion. Clive took the goods out of

24. I bought a car with a peculiar 5 digit numbered license plate which on reversing could still be

read. On reversing value is increased by 78633.Whats the original number if all digits were

Ans: Only 0 1 6 8 and 9 can be read upside down. So on rearranging these digits we get

25. There N stations on a railroad. After adding X stations on the rail route 46 additional tickets

Ans. x=2 and N=11 ( Let initially, N(N-1) = t; After adding, (N+X)(N+X-1) = t+46;Trail

26. Complete the Table given below:

Three football teams are there. Given below is the group table. Fill in the x's

Played Won Lost Draw Goals For Goals Against

A 2 2 x x x 1

B 2 x x 1 2 4

C 2 x x x 3 7

Ans: The filled table is given below

Played Won Lost Draw Goals For Goals Against

A 2 2 0 0 7 1

B 2 0 1 1 2 4

C 2 0 1 1 3 7

27. A bird keeper has got P pigeons, M mynas and S sparrows. The keeper goes for lunch leaving

his assistant to watch the birds.

• Suppose p=10, m=5, s=8 when the bird keeper comes back, the assistant informs the x

birds have escaped. The bird keeper exclaims: "Oh no! All my sparrows are gone."

How many birds flew away?

• When the bird keeper comes back, the assistant told him that x birds have escaped. The

keeper realized that at least 2 sparrows have escaped.

What is minimum no of birds that can escape?

28. Seven members sat around a table for three days for a conference.

The member's names were Abhishek, Amol, Ankur, Anurag, Bhuwan ,Vasu and Vikram.

The meetings were chaired by Vikram.

On the first evening members sat around the table alphabetically.

On the following two nights, Vikram arranged the seating so that he could have Abhishek as

possible and absent minded Vasu as far away as he could.

On no evening did any person have sitting next to him a person who had previously been his

How did Vikram manage to seat everybody to the best advantage on the second and third

Ans: Second evening: Vikram, Ankur, Abhishek, Amol, Vasu, Anurag and Bhuwan.

Third evening :Vikram, Anurag, Abhishek, Vasu, Bhuwan, Ankur, Amol.

29. Two twins have certain peculiar characteristics. One of them always lies on Monday,

Wednesday, Friday. The other always lies on Tuesdays, Thursdays and Saturdays. On the other

days they tell the truth. You are given a conversation.

• Person A-- today is Sunday my name is Anil

• Person B -- today is Tuesday, my name is Bill

Ans: Today is Tuesday.

30. Four prisoners escape from a prison. The prisoners, Mr. East, Mr. West, Mr. South, Mr. North

head towards different directions after escaping. The following information of their escape was

• The escape routes were The North Road, South Road, East Road and West Road.

• None of the prisoners took the road which was their namesake.

• Mr. East did not take the South Road

• Mr. West did not the South Road.

• The West Road was not taken by Mr. East

What road did each of the prisoners take to make their escape?

Ans: Mr. East took the North Road

Mr. West took the East Road

Mr. North took the South Road

Mr. South took the West Road.

31. A hotel has two wings, the east wing and the west wing. Some east wing rooms but not all have

All west wing rooms have a harbor view. The charge for all rooms is identical, except as follows

• Extra charge for all harbor view rooms on or above the 3rd floor

• Extra charge for all ocean view rooms except those without balcony

• Extra charge for some harbor rooms on the first two floor & some east wing rooms without

ocean view but

having kitchen facilities.

Which of the following cannot be determined on the basis of the information given:

I. Whether there are any rooms without a balcony for which an extra charge is imposed.

II. Whether any room without a kitchen or a view involves an extra charge.

III. Whether two extra charges are imposed for any room.

(A) I only (B) II only (C) III only (D) II and III only (E) I, II

32. Given that April 1 is Tuesday. A, B, C are 3 persons told that their farewell party was on

• A - May 8, Thursday

• B - May 10, Tuesday

• C - June 5, Friday

Out of A, B, C only one made a completely true statement concerning date, day and month. The

other told two one told the day right and the other the date right. What is correct date, month,

Ans: B - (May 10) SUNDAY , C - June 6 (Friday).

33. Answer the following questions based on the conditions from the choices A, B, C, D, E as

(A) if a definite conclusion can be drawn from condition 1

(B) if a definite conclusion can be drawn from condition 2

(C) if a definite conclusion can be drawn from condition 1 and 2

(D) if a definite conclusion can be drawn from condition 1 or 2

(E) no conclusion can be drawn using both conditions

• person 1 says N<5

• person says N>5

• person 3 says 3N>20

• person 4 says 3N>10

• person 5 says N<8

What is the value of N?

a) 1. No of persons who speak false being less than no of persons who tells the truth.

2. Person 2 is telling the truth.

b) 1. no of persons telling the truth is greater than no of persons telling lies

2. person 5 is telling the truth

Source: Contents are provided by Technicalsymposium Google Group Members.
Disclaimer: All the above contents are provided by technicalsymposium.com Google Group members.
Further, this content is not intended to be used for commercial purpose. Technicalsymposium.com is not liable/responsible for any copyright issues.

Technical Symposium.Com All Jobs & Certifications
Lecture Notes and Scholarships & Project Details

Fresher Jobs Details
job detailsAll Fresher Software Jobs Details
job detailsAll Government Jobs Details
job detailsAll Internships Details
job detailsOff-Campus Interviews/Walk-in Details
job detailsAll Competitive Exam Details
job detailsBank Clerk/Officers Jobs Details
job detailsB.Sc/M.Sc Graduate Fresher Jobs
job detailsAll Technical Jobs Details
job detailsAll State/Central Government Jobs Details
Conference/Symposium Details
job detailsAll International Conference Details
job detailsAll National Conference Details
job detailsAll Symposium/Workshop Details
job detailsUniversity Conferences Details
job detailsIIT/NIT/IIM Conference Details
job detailsComputer Science Conference Details
job detailsElectronics Conferences Details
job detailsMechanical Conferences Details
job detailsAll Latest Conferences Details
Calendar of Events Details
job detailsJanuary – List of All Event Details
job detailsFebruary – List of All Event Details
job detailsMarch– List of All Event Details
job detailsApril – List of All Event Details
job detailsMay – List of All Event Details
job detailsJune – List of All Event Details
job detailsJuly – List of All Event Details
job detailsAugust – List of All Event Details
job detailsAll Months - List of All Events Details
GATE Question Papers & Syllabus
job detailsAll GATE Previous Year Question Papers
job detailsGATE Syllabus for All Branches
job detailsGATE-Computer Science Question Papers
job detailsGATE – Mechanical Question Papers
job detailsGATE – ECE Question Papers
job detailsGATE- EEE Question Papers
job detailsGATE – Civil Engineering Question Papers
job detailsGATE – All Branches Question Papers
job detailsGATE Exam Pattern Details
IES Question Papers & Syllabus
job detailsIES Complete Information
job detailsIES Previous Year Question Papers
job detailsIES Syllabus for All Branches
job detailsIES – Mechanical Question Papers
job detailsIES - E & T Question Papers
job detailsIES - EEE Question Papers
job detailsIES -Civil Engineering Question Papers
job detailsIES - All Branches Question Papers
job detailsIES - Exam Pattern Details
All Companies Placement Materials
job detailsTCS Placement Papers
job detailsWIPRO Placement Papers
job detailsZOHO Placement Papers
job detailsCTS Placement Papers
job detailsINFOSYS Placement Papers
job detailsARICENT Placement Papers
job detailsSBI Placement Papers
job detailsRRB Placement Papers
job detailsBANK/IBPS Placement Papers
Aptitude Round Materials
job details Problem on Numbers
job detailsProblem on Trains
job detailsTime and Work
job detailsSimple Interest
job detailsAptitude Short- Cut Formulas
job detailsAptitude Tricks
job detailsOdd Man Out Series
job detailsSimplification Problems
job detailsProfit & Loss
Technical Round Materials
job detailsJAVA Technical Round Q & A
job detailsC Technical Round Q & A
job detailsC++ Technical Round Q & A
job detailsASP.NET Technical Round Q & A
job detailsData Structure Technical Round Q & A
job detailsSQL Technical Round Q & A
job detailsC# Technical Round Q & A
job detailsPHP Technical Round Q & A
job detailsJ2EE Technical Round Q & A
Software Programs and Lab Manuals
job detailsSurvey Lab Manuals
job detailsCAD/CAM Lab Manuals
job detailsOOPS/C++ Lab Manuals
job detailsJAVA/Internet Programming Manuals
job detailsList of All C Programs with Source Code
job detailsList of All Data Structure Programs
job detailsC Aptitude Programs
job detailsMicroprocessor & Micro Controller Manuals
job detailsAll Engineering Branches Lab Manuals
Anna University Syllabus & Question Papers
job detailsB.E/B.Tech Previous Year Question Papers
job detailsBE-Computer Science Syllabus
job detailsBE-Mechanical Engineering Syllabus
job detailsBE-Civil Engineering Syllabus
job detailsBE-ECE Syllabus
job detailsBE-EEE Syllabus
job detailsMBA/MCA Syllabus
job detailsBE-Aeronautical Engineering Syllabus
job detailsBE-Biomedical Syllabus
IBPS/Bank Syllabus & Question Papers
job detailsIBPS Clerk Exam Syllabus
job detailsIBPS Clerk Question Papers
job detailsIBPS Probationary Officers Syllabus
job detailsIBPS PO Question Papers
job detailsIBPS RRB Exam Syllabus
job detailsIBPS Special Officers Exam Syllabus
job detailsSBI Clerk/PO Syllabus
job detailsAll Private Banks PO/Clerk Syllabuses
job detailsAll Nationalized Bank Po/Clerk Syllabuses
Civil Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Mechanical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Computer Science Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
MCA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
MBA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
ECE Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
EEE Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Biotechnology Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Chemical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Biomedical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Aeronautical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
B.Sc (All Major Branches) Lecture Notes
job detailsMaths / Statistics Lecture Notes
job detailsPhysics Lecture Notes
job detailsChemistry Lecture Notes
job detailsElectronics Lecture Notes
job detailsComputer Science/IT Lecture Notes
job detailsAgriculture Lecture Notes
job detailsBiotechnology/Biomedical Lecture Notes
job detailsNursing Lecture Notes
job detailsFashion Technology Lecture Notes
M.Sc (All Major Branches) Lecture Notes
job detailsComputer Science/IT Lecture Notes
job detailsAgriculture Lecture Notes
job detailsBiotechnology/Biomedical Lecture Notes
job detailsNursing Lecture Notes
job detailsFashion Technology Lecture Notes
job detailsMaths / Statistics Lecture Notes
job detailsPhysics Lecture Notes
job detailsChemistry Lecture Notes
job detailsElectronics Lecture Notes
B.Com/M.Com Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
job detailsCommerce Placement Materials
job detailsCommerce Placement Materials
BBA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
job detailsPlacement MaterialsEighth Semester Lecture Notes
job detailsFresher Jobs Details
BCA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
job detailsPlacement Materials
job detailsFresher Jobs Details

Hosting by Yahoo!

About-Us    Contact-Us    Site-map

©copyright All rights are reserved to technicalsymposium.com