technicalsymposium

Free Advertisement Procedure and Free Email /Whatsapp Updates

Free Email Alerts-Subscribe Below


Enter your Email ID here:

Note:Login & Check Your Email Inbox and Activate Confirmation Link

Software Companies Placement Papers- -Free Download

Software Companies Placement Papers With Answers- -Free Download


1.A 2MB PCM(pulse code modulation) has
a) 32 channels b) 30 voice channels & 1 signalling channel.
c) 31 voice channels & 1 signalling channel.
d) 32 channels out of which 30 voice channels, 1 signalling channel, & 1 Synchronizatio channel.
Ans: : (c)
2. Time taken for 1 satellite hop in voice communication is
a) 1/2 second
b) 1 seconds
c) 4 seconds
d) 2 seconds
Ans: : (a)

3.A dishonest shopkeeper professes to sell pulses at the cost price, but he uses a false weight of 950gm. for a kg.
His gain is %.

4.Max number of satellite hops allowed in voice communication is :
a) only one b) more than one c) two hops d) four hops
Ans: : (c)

5.Conditional results after execution of an instruction in a micro processor is stored ina) register b) accumulator c) flag register d) flag register part of PSW(Program Status Word)
Ans: : (d)

6.Frequency at which VOICE is sampled is
a) 4 Khz
b) 8 Khz
c) 16 Khz
d) 64 Khz
Ans: : (a)

7.Line of Sight is
a) Straight Line
b) Parabolic
c) Tx & Rx should be visible to each other
d) none
Ans: : (c)

8.Purpose of PC(Program Counter) in a Micro Processor is
a) To store address of TOS(Top Of Stack)
b) To store address of next instruction to be executed.
c) count the number of instructions.
d) to store base address of the stack.
Ans: : (b)

9.What action is taken when the processor under execution is interrupted by a non-maskable interrupt?
a) Processor serves the interrupt request after completing the execution of the current instruction.
b) Processor serves the interupt request after completing the current task.
c) Processor serves the interupt request immediately.
d) Processor serving the interrupt request depends upon the priority of the current task under execution.
Ans: : (a)

10.The status of the Kernel is
a) task
b) process
c) not defined.
d) none of the above.
Ans: : (b)

11.To send a data packet using datagram , connection will be established
a) before data tr Ans: mission.
b) connection is not established before data tr Ans: mission.
c) no connection is required.
d) none of the above.
Ans: : (c)

12.Word allignment is
a) alligning the address to the next word boundary of the machine.
b) alligning to even boundary.
c) alligning to word boundary.
d) none of the above.
Ans: : (a)

13.When a C function call is made, the order in which parameters passed to the function are pushed into the stack is
a) left to right b) right to left
c) bigger variables are moved first than the smaller variales.
d) smaller variables are moved first than the bigger ones.
e) none of the above.
Ans: : (b)

14.What is the type of signalling used between two exchanges?
a) inband
b) common channel signaling
c) any of the above
d) none of the above.
Ans: : (a)

15.Buffering is
a) the process of temporarily storing the data to allow for small variation in device speeds
b) a method to reduce cross talks
c) storage of data within tr Ans: mitting medium until the receiver is ready to receive.
d) a method to reduce routing overhead.
Ans: : (a)

16. Memory allocation of variables declared in a program is
a) allocated in RAM.
b) allocated in ROM.
c) allocated on stack.
d) assigned to registers.
Ans: : (c)

17.A software that allows a personal computer to pretend as a computer terminal is
a) terminal adapter b) bulletin board c) modem d) terminal emulation
Ans: : (d)

18.Find the output of the following program
int *p,*q;
p=(int *)1000;
q=(int *)2000;
printf("%d",(q-p));
Ans: : 500

19.Which addressing mode is used in the following statements:
(a) MVI B,55
(b) MOV B,A
(c) MOV M,A
Ans: . (a) Immediate addressing mode.
(b) Register Addressing Mode
(c) Direct addressing mode

20.RS-232C standard is used in _____________.
Ans: . Serial I/O

21.Memory. Management in Operating Systems is done by
a) Memory Management Unit
b) Memory management software of the Operating System
c) Kernel
Ans: : (b)

22.What is done for a Push opertion?
Ans: : SP is decremented and then the value is stored.

23.Binary equivalent of 52
Ans: . 110100

24.Hexadecimal equivalent of 3452 Ans:
72A

25.Explain Just In Time Concept ?
Ans: . Elimination of waste by purchasing manufacturing exactly when needed

26.A good way of unit testing s/w program is
Ans: . User test

27.OOT uses
Ans: . Encapsulated of detect methods

28.EDI useful in
Ans: . Electronic Tr
Ans: mission

29.MRPII different from MRP
Ans: . Modular version of man redundant initials

30.Hard disk time for R/W head to move to correct sector
Ans: . Latency Time

31.The percentage of times a page number bound in associate register is called
Ans: . Bit ratio

32.Expand MODEM
Ans: . Modulator and Demodulator

33.RDBMS file system can be defined as
Ans: . Interrelated

34.Super Key is
Ans: . Primary key and Attribute

35.Windows 95 supports
(a) Multiuser (b) n tasks (c) Both (d) None
Ans: . (a)

36.In the command scanf, h is used for
Ans: . Short int

37.A process is defined as
Ans: . Program in execution

38.A thread is
Ans: . Detachable unit of executable code)

39.A thread is
Ans: . Detachable unit of executable code)

40..How is memory management done in Win95
Ans: . Through paging and segmentation

41.What is meant by polymorphism
Ans: . Redfinition of a base class method in a derived class

42.What is the essential feature of inheritance
Ans: . All properties of existing class are derived

43.What does the protocol FTP do AnsTr
Ans: fer a file b/w stations with user authentification

44.In the tr
Ansport layer ,TCP is what type of protocol
Ans: . Connection oriented

45.Why is a gateway used
Ans: . To connect incompatible networks

46.How is linked list implemented
Ans: . By referential structures

47.What method is used in Win95 in multitasking
Ans: . Non preemptive check

48.What is a semaphore
Ans: . A method synchronization of multiple processes

49.What is the precedence order from high to low ,of the symbols ( ) ++ /
Ans: .( ) , ++, /

50.Preorder of A*(B+C)/D-G
Ans: .*+ABC/-DG

51.What is the efficiency of merge sort
Ans: . O(n log n)

52.In which layer are routers used
Ans: .In network layer

53.Which of the following sorting algorithem has average sorting behavior "Bubble sort, merge sort, heap sort, exchange sort
Ans: . Heap sort

54. In binary search tree which traversal is used for getting ascending order values"Inorder ,post order,preorder
Ans: .Inorder

55. What are device drivers used for
Ans: .To provide software for enabling the hardware

1. Which of the following is the product of data processing?

A. information
B. data
C. software program
D. system

Ans. A

2. The process of putting data into a storage location is called

A. reading
B. writing
C. controlling
D. hand shaking

Ans. B

3. The process of copying data from a memory location is called

A. reading
B. writing
C. controlling
D. booting

Ans. A

4. A list of instructions used by a computer is called

A. program
B. CPU
C. text
D. output

Ans. A

5. The application layer of the OSI model is the

A. seventh layer
B. sixth layer
C. fifth layer
D. fourth layer

Ans. A

6. Working of the WAN generally involves

A. Satellite
B. frame delay
C. ATM
D. user agent

Ans. A

7. Which of the following technique provides dedicated communication channel between two stations.

A. switch network
B. circuit switching
C. packet switching
D. none of these

Ans. B

8. End-to-end conncectivity is provided from host-to-host in

A. network layer
B. session layer
C. data link layer
D. transport layer

Ans. D

9. Base band is

A. transmission of signals without modulation
B. a signal all of whose energy is contained within a finite frequency range
C. the simultaneous transmission of data to a number of stations
D. All of the above

Ans. A

10. The simultaneous transmission of data to a number of stations is known as

A. broad cast
B. bandwidth
C. Aloha
D. analog transmission

Ans. A

11. The communication mode that supports data in both directions

A. simplex
B. half duplex
C. duplex
D. multiplex

Ans. B

12. Modulation is the process of

A. sending a file from one computer to another computer
B. converting digital signals to analog signals
C. converting analog signals to digital signals
D. echoing every character that is received

Ans. B

13. A distributed network configuration in which all data/information pass through a central computer is

A. bus network
B. star network
C. duplex
D. multiplex

Ans. D

14. To connect a computer with a device in the same room, you might be likely to use

A. a coaxial cable
B. a dedicated time
C. a ground station
D. All of the above

Ans. A

15. Administrative supervision of database activities is the responsibility of the

A. data base administrator
B. DP Manager
C. DB Manager
D. VP-DP administrator

Ans. A

16. Which of the following component of a computer system is the most important to a data base management system ?

A. mouse
B. high resolution video display
C. printer
D. high speed, large capacity disk

Ans. D

17. What is the ser ious pr oblem(s) of file management systems ?

A. data redundancy
B. difficult to update
C. program dependence
D. All of the above

Ans. D

18. Which of the following contains complete record of all activity that affected the contents of a database during a certain period of time ?

A. master file
B. transaction file
C. report
D. query file

Ans. B

19. In a database, related fields are grouped to form

A. record
B. file
C. bank
D. field group

Ans. A

20. A table consists of

A. fields and columns
B. rows and columns
C. rows and cells
D. None of these

Ans. B

21. The purpose of an index is to provide ……….. to the file it is indexing

A. strorage area
B. access path
C. name
D. number

Ans. B

22. The database environment has all of the following components execpt

A. users
B. separate files
C. database
D. database adinistrator

Ans. B

23. When changes occur in a data item, if every file which contains that field should not be updated then, it leads to

A. data redundancy
B. data inconsistancy
C. data security
D. data loss

Ans. B

24. Which of the following is an advantage of the database approach?

A. elimination of data redundancy
B. ability to associate related data
C. increased security
D. All of the above

Ans. D

25. When the same data field is stored more than once in a file, then it leads to

A. data redundancy
B. data inconsistancy
C. data dependancy
D. data independancy

Ans. A

26. Data security threats include

A. privacy invasion
B. hardware failure
C. fraudulent manipulation of data
D. All of the above

Ans. D

27. Updating a database means

A. revising a file structure
B. reorganizing the database
C. modifying or adding records
D. all of the above

Ans. D

28. Firmware means

A. software
B. hardware
C. software available on hardware
D. None of these

Ans. C

29. For each instructions of program in memory the CPU goes through a

A. decode – fetch – execute sequence
B. execute – store – decode sequence
C. fetch – decode – execute sequence
D. fetch – execute – decode sequence

Ans. C

30. Which of the following is the ascending order of data hierarchy

A. bit – byte – record – field – data base – file
B. bit – byte – field – record – file – database
C. bit – byte – file – field – record – database
D. bit – record – byte – field – file – database

Ans. B


ICICI Bank Reasoning Test Placement Papers

Candidates can practice these Reasoning Test Questions and answers which are provided in this article. We suggest the aspirants prepare well for the ICICI bank Placement test by practicing these questions and answers.

1. AP, BQ, CR, DS, __

A. ET
B. EU
C. TE
D. EV

Answer: Option A

2. A certain sum of money invested at some rate of interest(S.I), triple it self in 4 years. In how many years the principal will become 9 times of itself at the same rate?

A.12 years
B.15 years
C.16 years
D.none of these

Answer: C

Solution:
When the principal is in simple interest the interest for every year will be same. In 3 years the amount becomes 3 times the principal and we have A = P + I. or 3P = P + I ? I = 2P i.e. the interest is 2 time the principal in 4 years or equal to principal in 2 years. The interest will be equal to P in 2 years. So interest will be 8P in 16 years. Amount after 16 years = P + 8P = 9P. Hence the required answer will be 16 years

3. At a certain ice cream parlor, customers can choose among five different ice cream flavors and can choose either a sugar cone or a waffle cone. Considering both ice cream flavor and cone type, how many distinct triple-scoop cones with three different ice cream flavors are available ?

A. 12
B. 16
C. 20
D. 24

Ans. C

4. 7584 : 5362 : : 4673 : ?

A. 2367
B. 2451
C. 2531
D. None of these

Answer: Option B

5. Given set : (6, 15, 26)

A. (46, 56, 66)
B. (50, 59, 71)
C. (60,67,72)
D. (60, 69,82)

Answer: Option D

Solution:
In each set 2nd number = (1st number + 9)
And 3rd number = (1st number +13)

6. City M is situated in which direction with respect to city D.
I. City K is to the south of city P.
II. City M is to the north of city R, which is to the west city D.

A. If the data in statement I alone are sufficient.
B. If the data in statement II alone are sufficient.
C. If the data either in statement I alone or in statement II alone are sufficient.
D. If the data given in both the statements I and II together are not sufficient.

Answer: Option B

Solution:
From I: P
K
(No information about city M and D)
From II: M
R D
(M is north-west with respect of D).

7. Introducing Reena, Mounika saidî She is the only daughter of my fatherís only daughter, How is mounika related to Reena?

A. Aunt
B. Niece
C. Data Inadequate
D. None of these

Answer: Option D

Solution:
Mounikaís fatherís only daughter ñMounika, So Reena is mounikaís daughter i.e…, mounika is Reenaís mother.

8. M 4 C @ F 7 1 $ A E N 9 H > 5 ? K ? 3 ? B J # G 8 D 6 I L 2

Which of the following is the tenth element to the right of the fifteenth element from the right?

A. 1
B. 6
C. D
D. 8

Answer: Option C

9. Study the following information carefully and answer the given questions:
Input: sui me ato fe zen u no
Step I: fe sui the no ato zen u
Step II: no fe sui u me ato zen
Step III: u no fe zen sui me ato
Step IV: zen u no ato fe sui me
Step V: ato zen u me no fe sui and so on.
Now attempt the questions given below.

Which of the following correctly describes the ‘machine logic’ is generating various steps based on the given input?

A. Each step is generated on random basis
B. Words/letters are finally arranged in dictionary order
C. The seventh letter interchanges with the fourth every time
D. Data inadequate
E. None of these

Answer: Option E

Solution:
In each step the fourth word becomes first word and the last word becomes fourth word and all other words shift one place rightwards except the third, which shifts two place rightwards.
In order to make things easier, let us represent the words digitally from 1 to 7. Then we have:
Input: 1 2 3 4 5 6 7
Step I: 4 1 2 7 3 5 6
Step II: 7 4 1 6 2 3 5
Step III: 6 7 4 5 1 2 3
Step IV: 5 6 7 3 4 1 2
Step V: 3 5 6 2 7 4 1
Step VI: 2 3 5 1 6 7 4

10. Statement:
Should government close down loss marking public sector enterprises?
Arguments:
I. No, all employees will lose their jobs, security and earning; what would they do?
II. Yes, in a competitive world the rule is ‘survival of the fittest’.

A. If only argument I is strong
B. If only argument II is strong
C. If either I or II is strong
D. If neither I nor II is strong

Answer: Option A

Solution:
I is strong because we can’t ignore a large section of employees. II is not strong because it does not add anything to the statement.

11. Four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which is the one that does not belong to that group?

A. 29
B. 85
C. 147
D. 125

Answer: Option C

Solution:
All other numbers are in the form of n2+4 where n is a natural number.

12. Statements
I. No magic is a trick
II. All charms are tricks
III. All Hoaxes are charms

Conclusions
I. All Hoaxes are tricks
II. All tricks are charms

A. Either Conclusion I or II is true
B. Both conclusions I and II are true
C. Neither Conclusion I nor II is true
D. Only Conclusion II is true

Answer: Option E

13. contract

A. agreement
B. document
C. written
D. attorney

Answer: Option A

Solution:
An agreement is necessary to have a contract. A contract may appear on a document (choice b), but it is not required. A contract may be oral as well as written, so choice c is not essential. A contract can be made without an attorney (choice d).

14. One afternoon, Manisha and Madhuri were talking to each other face to face in Bhopal on M.G. Road. If Manisha’s shadow was exactly to the exactly to the left of Madhuri, which direction was Manisha facing?

A. North
B. South
C. East
D. Data inadequate

Answer: Option A

Solution:
In the afternoon the sun is in the west. Hence, the shadow is in the East. Now, East is to the left of Madhuri. So, Madhuri is facing South. Therfore, Manisha, who is face to face with Madhuri, is facing North.

15. A salesman of cable TV, while trying to sell his product, was explaining to a perspective customer. “Free TV channels are not really free. You end up paying heavily for the costly advertisements that support free TV channels.”
Which of the following, if true, goes against the statement of the salesman?

A. Consumers who do not own a TV are the ones who spend less on purchase as compared to those who own a TV.
B. At places where the reception of signals is very weak, cable TV will be able to provide a better picture quality.
C. Cable TV channels also have as many advertisements as free TV channels.
D. Those who subscribe to cable TV channels also get access to some free TV channels.

Answer: Option C

Solution:
Choice (a) supports the salesman’s statement. It states that those who do not watch TV tend to spend less. This supports the salesman’s statement.
Choice (b) is referring to the TV signals but not about advertisements. Hence, (b) is out of context.
Choice (c) states that the cable TV channels also allow advertisements as much as free TV. Since the salesman has pointed out that advertisement make viewing of free TV indirectly costly, the same is applicable to cable TV as well.
Hence, (c) goes against the statement of the salesman.
According to choice (d) people get access to some free TV channels also. But it is not clear whether those few free channels have advertisements.
Hence, (c) does against the statement of the salesman.

ICICI Bank English Test Model Papers

In this page, we have uploaded the latest English Test Questions and answers with a detailed solution. For the best result in ICICI Wrtten test aspirants can practice these questions and answers thoroughly.

1. ANIMATE

A. truthful
B. false
C. active
D. dull

Answer: Option D

Solution:
Animate (alive) and dull are antonyms.

2. Choose the correct spelt word out of the given alternatives.

A. Corrupt
B. Currupt
C. Coruppt
D. Curropt

Answer: Option A

3. WOODEN

A. stoic
B. imaginative
C. inflexible
D. submissive

Answer: Option B

Solution:
The word wooden means emotionless, rigid. The word imaginative (sensitive, thoughtful) is antonymous to it.

4. He hasn’t slept in his bed.

A. His bed has not been slept in.
B. He had not been slept in his bed.
C. His bed had been slept in.
D. His bed had not been slept in.

Answer: Option A

Solution:
His bed has not been slept in.

5. I am rich.

A. amn’t I?
B. aren’t I?
C. am I?
D. do I?

Answer: Option B

6. This is —– car I bought yesterday

A. no article
B. a
C. an
D. the

Answer: Option D

7. Advantage

A. de
B. re
C. dis
D. ub

Answer: Option C

8. ACOLYTE

A. assistant
B. learner
C. perpetrator
D. scholar

Answer: Option A

9. The workmen left red lights near the pit. They wanted to warn motorists.
(A) The workmen left red lights near the pit in order to …..
(B) The workmen left red lights near the pit so as to …..
(C) The workmen left red lights near the pit as they …..

A. A and B
B. B and C
C. A and C
D. None of these
E. All the three

Answer: Option E

Solution:
The two sentences are linked with an action and the purpose of the action. ‘In order to’, ‘so as to’, ‘as’, ‘so … that’ etc. can be used to combine the sentences.

10. If I were you, I wouldn’t speak a word to her.

A. If I was you
B. If I am you
C. If I be you
D. If I can be you
E. NO correction required

Answer: Option E

Solution:
The given sentence has a subordinate clause of supposition. It is grammatically correct.

11. The king died —–

A. hareless
B. heirless
C. hairless
D. airless

Answer: Option B

12. To perform this experiment (a) / drop little sugar (b) / into a glass of water(c) / No error (d)

A. to perform this experiment
B. drop little sugar
C. into a glass of water
D. no error

Answer: Option B

13. Quite often we are faced with the dilemma of having to decide what is right and what is wrong. —- The best way to overcome the inherent and instinctive negative tendencies present in us is to go by one’s conscience to do the right thing.
(A) Our instinct tells us one thing, where as our conscience tells us something else.
(B) Undesirable thoughts should be abandoned.
(C) Relying on one’s conscience can often be misleading.

A. Only A
B. A and B
C. A and C
D. Only C

Answer: Option A

Solution:
Statements B and C do not comply with the given statements. The two sentences, linked by statement A, make a logically coherent paragraph.

14. She is rich but arrogant.

A. simple
B. negative
C. compound
D. complex

Answer: Option C

15. To sing a different tune

A. to mention something in a song or a poem
B. to say something clearly and loudly
C. to choose somebody from a group for the sake of special attention
D. to do somebody else’s job or perform his/her duties
E. to change one’s opinion about something or somebody

Answer: Option E

Source: Contents are provided by Technicalsymposium Google Group Members.
Disclaimer: All the above contents are provided by technicalsymposium.com Google Group members.
Further, this content is not intended to be used for commercial purpose. Technicalsymposium.com is not liable/responsible for any copyright issues.

Technical Symposium.Com All Jobs & Certifications
Lecture Notes and Scholarships & Project Details

Fresher Jobs Details
job detailsAll Fresher Software Jobs Details
job detailsAll Government Jobs Details
job detailsAll Internships Details
job detailsOff-Campus Interviews/Walk-in Details
job detailsAll Competitive Exam Details
job detailsBank Clerk/Officers Jobs Details
job detailsB.Sc/M.Sc Graduate Fresher Jobs
job detailsAll Technical Jobs Details
job detailsAll State/Central Government Jobs Details
Conference/Symposium Details
job detailsAll International Conference Details
job detailsAll National Conference Details
job detailsAll Symposium/Workshop Details
job detailsUniversity Conferences Details
job detailsIIT/NIT/IIM Conference Details
job detailsComputer Science Conference Details
job detailsElectronics Conferences Details
job detailsMechanical Conferences Details
job detailsAll Latest Conferences Details
Calendar of Events Details
job detailsJanuary – List of All Event Details
job detailsFebruary – List of All Event Details
job detailsMarch– List of All Event Details
job detailsApril – List of All Event Details
job detailsMay – List of All Event Details
job detailsJune – List of All Event Details
job detailsJuly – List of All Event Details
job detailsAugust – List of All Event Details
job detailsAll Months - List of All Events Details
GATE Question Papers & Syllabus
job detailsAll GATE Previous Year Question Papers
job detailsGATE Syllabus for All Branches
job detailsGATE-Computer Science Question Papers
job detailsGATE – Mechanical Question Papers
job detailsGATE – ECE Question Papers
job detailsGATE- EEE Question Papers
job detailsGATE – Civil Engineering Question Papers
job detailsGATE – All Branches Question Papers
job detailsGATE Exam Pattern Details
IES Question Papers & Syllabus
job detailsIES Complete Information
job detailsIES Previous Year Question Papers
job detailsIES Syllabus for All Branches
job detailsIES – Mechanical Question Papers
job detailsIES - E & T Question Papers
job detailsIES - EEE Question Papers
job detailsIES -Civil Engineering Question Papers
job detailsIES - All Branches Question Papers
job detailsIES - Exam Pattern Details
All Companies Placement Materials
job detailsTCS Placement Papers
job detailsWIPRO Placement Papers
job detailsZOHO Placement Papers
job detailsCTS Placement Papers
job detailsINFOSYS Placement Papers
job detailsARICENT Placement Papers
job detailsSBI Placement Papers
job detailsRRB Placement Papers
job detailsBANK/IBPS Placement Papers
Aptitude Round Materials
job details Problem on Numbers
job detailsProblem on Trains
job detailsTime and Work
job detailsSimple Interest
job detailsAptitude Short- Cut Formulas
job detailsAptitude Tricks
job detailsOdd Man Out Series
job detailsSimplification Problems
job detailsProfit & Loss
Technical Round Materials
job detailsJAVA Technical Round Q & A
job detailsC Technical Round Q & A
job detailsC++ Technical Round Q & A
job detailsASP.NET Technical Round Q & A
job detailsData Structure Technical Round Q & A
job detailsSQL Technical Round Q & A
job detailsC# Technical Round Q & A
job detailsPHP Technical Round Q & A
job detailsJ2EE Technical Round Q & A
Software Programs and Lab Manuals
job detailsSurvey Lab Manuals
job detailsCAD/CAM Lab Manuals
job detailsOOPS/C++ Lab Manuals
job detailsJAVA/Internet Programming Manuals
job detailsList of All C Programs with Source Code
job detailsList of All Data Structure Programs
job detailsC Aptitude Programs
job detailsMicroprocessor & Micro Controller Manuals
job detailsAll Engineering Branches Lab Manuals
Anna University Syllabus & Question Papers
job detailsB.E/B.Tech Previous Year Question Papers
job detailsBE-Computer Science Syllabus
job detailsBE-Mechanical Engineering Syllabus
job detailsBE-Civil Engineering Syllabus
job detailsBE-ECE Syllabus
job detailsBE-EEE Syllabus
job detailsMBA/MCA Syllabus
job detailsBE-Aeronautical Engineering Syllabus
job detailsBE-Biomedical Syllabus
IBPS/Bank Syllabus & Question Papers
job detailsIBPS Clerk Exam Syllabus
job detailsIBPS Clerk Question Papers
job detailsIBPS Probationary Officers Syllabus
job detailsIBPS PO Question Papers
job detailsIBPS RRB Exam Syllabus
job detailsIBPS Special Officers Exam Syllabus
job detailsSBI Clerk/PO Syllabus
job detailsAll Private Banks PO/Clerk Syllabuses
job detailsAll Nationalized Bank Po/Clerk Syllabuses
Civil Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Mechanical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Computer Science Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
MCA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
MBA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
ECE Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
EEE Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Biotechnology Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Chemical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Biomedical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Aeronautical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
B.Sc (All Major Branches) Lecture Notes
job detailsMaths / Statistics Lecture Notes
job detailsPhysics Lecture Notes
job detailsChemistry Lecture Notes
job detailsElectronics Lecture Notes
job detailsComputer Science/IT Lecture Notes
job detailsAgriculture Lecture Notes
job detailsBiotechnology/Biomedical Lecture Notes
job detailsNursing Lecture Notes
job detailsFashion Technology Lecture Notes
M.Sc (All Major Branches) Lecture Notes
job detailsComputer Science/IT Lecture Notes
job detailsAgriculture Lecture Notes
job detailsBiotechnology/Biomedical Lecture Notes
job detailsNursing Lecture Notes
job detailsFashion Technology Lecture Notes
job detailsMaths / Statistics Lecture Notes
job detailsPhysics Lecture Notes
job detailsChemistry Lecture Notes
job detailsElectronics Lecture Notes
B.Com/M.Com Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
job detailsCommerce Placement Materials
job detailsCommerce Placement Materials
BBA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
job detailsPlacement MaterialsEighth Semester Lecture Notes
job detailsFresher Jobs Details
BCA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
job detailsPlacement Materials
job detailsFresher Jobs Details

Hosting by Yahoo!

About-Us    Contact-Us    Site-map

©copyright All rights are reserved to technicalsymposium.com