Join Our Email Alerts-Subscribe
Important Note:Login & Check Your Email Inbox and Activate Confirmation Link



Enter Your Email :

Copyright Disclaimer:
Section 107 of the Copyright Act Fair Use Contents .
We are forwarding content link(s) from our website to content website & We are not serving any contents.
Main Source:Google.com.All the Content PDF link(s) is/are obtained from GoogleSearch
for the purpose of Education & Teaching Intention. Not for commercial purpose.
Technicalsymposium.com is not liable/responsible for any copyright issues.

Software Companies Placement Papers-Flextronics-Free Download

1.Directions 1-3: The following questions consist of two words each that have a certain relationship to each other, followed by four lettered pairs of words. Select the lettered pair that has the same relationship as the original pair of words. Illiteracy: Education: Flood:?

A.Rain B.Bridge C.Dam D.River

Answer: C

Solution: Second helps to get rid of the first

2. Appraiser: Building : : Critic : ?

A.Book B.Masterpiece C.Judge D.Gold

Answer: A

Solution: First comments on the second.

3. Bread: Bakery: : Brick : ?

A.Mint B.Kiln C.Furnace D.Mine

Answer: B

Solution: Second is the place where first id manufactured

4. Directions (4-6): Pick out the most effective word(s) from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete. Catching the earlier train will give us the …… to do some shopping.

A.chance B.luck C.possibility D.occasion

Answer: A

5. The miser gazed …… at the pile of gold coins in front of him.

A.avidly B.admiringly C.thoughtfully D.earnestly

Answer: A

6. Every time one opens one’s mouth one …… people to look into one’s mind.

A.allows B.turns C.challenges D.takes

Answer: A

7. Directions (7-9): In the following the questions choose the word which best expresses the meaning of the given word. WARY

A.Sad B.Vigilant C.Distorted D.Tired

Answer: B

8. RABBLE

A.Mob B.Noise C.Roar D.Rubbish

Answer: A

9. MAYHEM

A.Jubilation B.Havoc C.Excitement D.Defeat

Answer: B

10. In the following questions choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words. HYPOCRITICAL

A.Gentle B.Sincere C.Amiable D.Dependable

Answer: B

11. FICKLE

A.Courageous B.Sincere C.Steadfast D.Humble

Answer: C

12. Six knights – P, Q, R, S, T and U – assemble for a long journey in Two traveling parties. For security, each travelling party Consists of at least two knights. The two parties travel by separate routes, northern and southern. After one month, the routes of the northern and southern groups converge for a brief time and at that point the knights can, if they wish, rearrange their traveling parties before continuing, again in two parties along separate northern and southern routes. Throughout the entire trip, the composition of travelling parties must be in accord with the following conditions P and R are deadly enemies and, although they may meet briefly, can never travel together. p must travel in the same party with s Q can’t travel by the southern route U can’t change routes. If one of the two parties of knights consists of P and U and two other knights and travels by the southern route, the other members of this party besides P and U must be

A.Q and S B.Q and T C.R and S D.S and T

Answer: D

13. If each of the two parties of knights consists of exactly three members, which of the following is not a possible travelling party and route?

A.P,S,U by the northern route B.P,S,T by the northern route C.P,S,T by the southern route D.P,S,U by the southern route

Answer: B

14. If one of the two parties of knights consists of U and two other knights and travels by the northern route, the other memnbers of this party besides U must be

A.P and S B.P and T C.Q and R D.Q and T

Answer: C

15. If each of the two parties of knights consists of exactly three members of different parties, and R travels by the northern route, then T must travel by the

A.southern route with P and S B.southern route with Q and R C.southern route with R and U D.northern route with Q and R

Answer: A

16. In the questions below the sentences have been given in Active/Passive voice. From the given alternatives, choose the one which best expresses the given sentence in Passive/Active voice. She makes cakes every Sunday

A.Every Sunday cakes made by her B.Cakes are made by her every Sunday. C.Cakes make her every Sunday. D.Cakes were made by her every Sunday.

Answer: B

17. She spoke to the official on duty.

A.The official on duty was spoken to by her B.The official was spoken to by her on duty. C.She was spoken to by the official on duty. D.She was the official to be spoken to on duty.

Answer: A

18. The doctor advised the patient not to eat rice.

A.The patient was advised by the doctor not to eat rice. B.The patient was advised by the doctor that he should not eat rice. C.The patient was being advised by the doctor that he should not rice by the doctor. D.The patient has been advised not to eat rice by the doctor.

Answer: A

19. I cannot accept your offer.

A.Your offer cannot be accepted by me. B.I cannot be accepted by your offer. C.The offer cannot be accepted by me. D.Your offer cannot be accepted.

Answer: A

20. A software engineer has the capability of thinking 100 lines of code in five minutes and can type 100 lines of code in 10 minutes. He takes a break for five minutes after every ten minutes. How many lines of codes will he complete typing after an hour?

A.250 lines B.255 lines C.225 lines D.275 lines

Answer: A

Source: Contents are provided by Technicalsymposium Google Group Members.
Disclaimer: All the above contents are provided by technicalsymposium.com Google Group members.
Further, this content is not intended to be used for commercial purpose. Technicalsymposium.com is not liable/responsible for any copyright issues.

Placement Papers with Answers PDF- Free Download



Infosys Placement Papers

Amazon Placement Papers

HAL Placement Papers

HCL Placement Papers

Hexaware Placement Papers

Honeywell Placement Papers

HP Placement Papers

HPCL Placement Papers

HSBC Placement Papers

Huawei Placement Papers

ICICI Placement Papers

Fresher Jobs / Projects & Study Notes PDF







Technicalsymposium.com-Contents

Technicalsymposium.com-Contents

Conference & Symposium Details

Government Jobs Details

Off-Campus Interviews & Walk-in/Career Pages

Software Jobs and IT Jobs Details

Bank Jobs & PO/Clerk Jobs Preparation Books PDF

Bank Quick Study Notes & Question Papers PDF

IES Syllabus & Question Papers-Free Download

Placement Papers with Answers PDF

Aptitude Study Notes & Puzzles PDF

Technical Interview Questions with Answers PDF

Technicalsymposium.com-Contents

Technicalsymposium.com-Contents

BE/B.Tech/M.Sc & B.Sc & Commerce Lecture Notes-Free Download

Engineering Maths Lecture Notes-Free Download

GRE Study Materials & Notes-Free Download

TOEFL Study Materials-Free Download.

IELTS Study Materials & ebooks-Free Download

GMAT Study Materials-Free Download

SAT Study Materials & ebooks-Free Download

Engineering Physics Lecture Notes-Free Download

Technicalsymposium.com-Contents

Technicalsymposium.com-Contents

Resume Formats and Resume Writing Tips

Group Discussion Topics & Answers

HR & Situational and Behavioral Interview Questions & Answers

General Job Interviews Materials-Free Download

Engineering Chemistry Lecture Notes-Free Download

Anna University Question Papers and Study Notes PDF

Programming & Manuals and Projects PDF

GATE Question Papers and Study Materials & ebooks PDF

All Engineering ebooks & Study Notes PDF

Paper Abstracts and Conference Papers PDF