technicalsymposium

Free Advertisement Procedure and Free Email /Whatsapp Updates

Free Email Alerts-Subscribe Below


Enter your Email ID here:

Note:Login & Check Your Email Inbox and Activate Confirmation Link

Software Companies Placement Papers-Apps Associates -Free Download

Software Companies Placement Papers With Answers-Apps Associates -Free Download



1. When Rajeev was born, his father was 32 years older than his brother and his mother was 25 years older than his sister. If Rajeev's brother is 6 years older than Rajeev and his mother is 3 years younger than his father, how old was Rajeev's sister when Rajeev was born?
A. 10 years
B. 12 years
C. 15 years
D. 8 years
Explanation:
Let, Rajiv's brother is x years old.
Then his father is 6+32=38 when he was born.
And his mother is 3 years younger than his father.
So his mother was 35 years old when Rajeev was born.
And his sister is 25 years younger than his mother.
So, Rajeev’s sister was 10 years old when Rajeev was born.

2. Radha bought a watch for Rs. 144 and got a percentage of profit equal to the cost price of the watch. What is the cost price of the watch?
A. Rs. 72
B. Rs. 78
C. Rs. 80
D. Rs. 90
Explanation:
Given, SP=144, CP=x and profit %=x
Cost Price = (100/ (100+gain%))*S.P.
=> x=(100/100+x) *144
=> x^2+100x=14400
=> x^2+180x-80x-14400=0
=> (x+180) (x-80) =0
=> x=-180. [It -ve value, so rejected]
=> x=80.

3. In how many ways can 5 members be selected out of 10 members, so that any two particular members must always be excluded?
A. 52
B. 56
C. 60
D. 64
Explanation:
Given, two particular members must be excluded, so member=10-2=8
Hence, the answer will be = 8! /5! (8-5)! = 8 * 7 * 6 * 5! /5! * 3! = 8 * 7 * 6/3 * 2 * 1 = 8 * 7 = 56.

4. In a 100m race, B bet C by 25m and A bet B by 20m. Then A will beat C by what meters?
A. 60 m
B. 40 m
C. 50m
D. 20 m
Explanation:
According to the question,
A: B=100:80, and
B:C=100:75.
Now,
A:C=(A/B) *(B/C) =100/60.
Hence, A will beat C by 100-60=40m.

5. Krishna bought some wheat at Rs. 10 per kilogram. He buys 2 kg wheat from a ration shop at the rate of Rs. 8 per kilogram. He mixes the two and sells at Rs. 11 per kilogram. He makes 25% profit. What is the ratio of non-ration to ration wheat?
option
A. 1:4
B. 1:5
C. 5:1
D. None of the above
Explanation:
Given, Selling Price per kg=11rs
and, CP per kg=11(4/5) =44/5
Hence, the required ratio = ((44/5)-8)/ (10-(44/5)) = 2:3.

6. A got Rs. 150 more on sum amount as a rate of 3%, then what is the amount?
A. 4500
B. 5000
C. 3254
D. 3500
Explanation:
Amount = S.I + Principal Amount
SI = PRT/100
Let P= x.
Amount = 150 + x;
Therefore S. I= 150
=> x*3*1/100 = 150 (Taking T=1year)
Amount that is principal amount is x= 5000.

7. Mr. Roy is twelve years more than twice the age of his son at present. After twelve years, he will be thrice as old as his son. What is the age of Mr. Roy at present?
A. 32
B. 36
C. 26
D. 40
Explanation:
Let son's age be x.
Then Roy’s age =2x + 12.
After 12yrs, son's age=x+12 & Roy’s age=2x+12+12
Then, we get the equation as
=> 3(x + 12) = 2x + 12 + 12.
=> x = 12
Hence, Roy's age = 36.

8. A quantity of tea is sold at Rs. 5.75 per kilogram. The total gain by selling the tea at this rate is Rs. 60. Find the quantity of tea being sold if a profit of 15% is made on the deal.
A. 90kg
B. 60kg
C. 80kg
D. 75kg
Explanation:
Let the total cost price of tea is x.
Then total profit at a rate of 15% is=(15x/100)
According to question,
=> 15x/100=60
So, x=400
Cost Price of the tea is 400.so total selling price will be= (400+60) =460.
So, the quantity of the tea will be= (460/5.75) =80kg.

9. The sum of 3rd and 9th term of an A.P is 8. Find the sum of the first 11 terms of the progression.
A. 44
B. 22
C. 54
D. None of the above
Explanation:
Given, the third term t3 = a + 3d
The ninth term t9 = a + 8d
Now, t3 + t9 = 2a + 10d = 8
Sum of first 11 terms of an AP is given by
=> (11/2) (2a + 10d)
=> (11/2) (8)
=> 88/2
=> 44.

10. Determine the metal required to make a 21 m long pipe if its inner and outer diameter are 12 m and 10 m respectively.
A. 2904 m3
B. 2534 m3
C. 2843 m3
D. 2647 m3
Explanation:
Formula: Volume of a hollow cylinder=pi*h*(R2-r2)
=> 22/7 * 21m*(144-100) m2
=> 66*44 m3
=> 2904 m3

Apps Associates Logical Reasoning Test



11. Series Completion:
11, 10, ?, 100, 1001, 1000, 10001
A. 101
B. 110
C. 111
D. None of these
Explanation:
The pattern is -1, x 10 + 1, 1-, x 10 + 1, ........
So, missing term = 10 x 10 = 101.

12. Coding and Decoding:
In a certain code, TRIPPLE is written as SQHOOKD. How is DISPOSE written in that code?
A. CHRONRD
B. DSOESPI
C. ESJTPTF
D. ESOPSID
Explanation:
The given code, T-1=S, R-1=Q, I-1=H, P-1=O.
Similarly, DISPOSE-> CHRONRD.

13. Blood Relation:
(i) In a family of six persons A, B, C, D, E and F, there are two married couples.
(ii) D is grandmother of A and mother of B.
(iii) C is wife of B and mother of F.
(iv) F is the granddaughter of E.
What is C to A?
A. Daughter
B. Grandmother
C. Mother
D. Cannot be determined
E. None of these
Answer: C.

14. Decision Making:
Read the following information to answer the questions given below. Following are the criteria for granting admission to a course:
The candidate must
(A) Be at least a graduate with 1st class
(B) Be not more than 25 years as on 15th Aug, 1993
(C) Have secured minimum 50% marks in the entrance test
(D) Be fluent in Hindi and English
However, if a candidate….
(I)fulfils all other criteria except B above, but is less than 30 years and also belongs to backward class, should be given admission
(II) fulfils all other criteria except A above, but is a Post-graduate with minimum 55% marks should be referred to the Chairman-Admissions.
(III)fulfils all other criteria except C above, but has got minimum 45% marks in the entrance test should be waitlisted.
Based on the above criteria and the information, given in each of the following questions, you have to take the decision in regard to each of the cases given below. These cases are given to you as on 15th Aug, 1993.

" Rajni Sikka whose date of birth is 11th Jan, 1970 is a backward class candidate. She has passed her graduation with 1st class this year. She secured 44% marks in the entrance test. She is fluent in both Hindi and English. "
A. If admission is to be given
B. If the candidate is to be referred to the Chairman-Admissions
C. If to be waitlisted
D. If data given are not sufficient to take decision and
E. If not to be admitted
Explanation:
Marks obtained by the candidate in the entrance test is just 44%, and hence does not fulfils even the minimum criteria of 45% marks as stipulated by Condition III. Hence, the candidate should be wait-listed.

15. Statement-Arguments:
Statement: Should there be more than one High Courts in each state of India?
Arguments:
(I) No, this will be a sheer wastages of taxpayer’s money
(II)Yes, this will help to reduce the backlog of cases pending for a very long time.
A. if only argument I is strong
B. if only argument II is strong
C. if either I or II is strong
D. if neither I or II are strong
E. if both I and II follow
Answer: A.

16. Statement Assumptions:
Statement: “The bridge was built at the cost of Rs. 128 crores and even civil bus service is not utilizing it, what a pity to see it grossly underutilized.” – A citizen’s view on a new flyover linking east and west sides of a suburb.
Assumptions:
(I) The building of such bridges does not serve any public objective.
(II) There has to be some accountability and utility of money spent on public projects.
A. Neither I nor II is implicit
B. Only assumption II is implicit
C. Only assumption I is implicit
D. Either I or II is implicit
Answer: B.

17. Statement-Conclusions:
Statements: Any student who does not behave properly while in the school brings bad name to himself and also for the school.
Conclusions:
(I) Such student should be removed from the school.
(II) Stricter discipline does not improve behaviour of the students.
A. Only conclusion I follows
B. Either I or II follows
C. Only conclusion II follows
D. Neither I nor II follows
Answer: D.

18. Course of Action:
Statement: If the retired Professors of the same Institutes are also invited to deliberate on restructuring of the organization, their contribution may be beneficial to the Institute.
Courses of Action:
(I) Management may seek opinion of the employees before calling retired professors.
(II) Management should involve experienced people for the systematic restructuring of the organization.
A. Only I follows
B. Only II follows
C. Either I or II follows
D. Neither I nor II follows
Answer: B.

19. What is the ratio of production of LCDs in the years 2008 and 2010?
A. 4: 3
B. 3: 4
C. 1: 3
D. 2: 3
Explanation:
The required ratio = 9000/12000 = 3: 4.

Apps Associates Verbal Ability Test



20. His office is ___ the corridor.
A. on
B. in
C. beside
D. along
Answer: D.

21. Synonym:
GERMINATE:
A. Decay
B. Breed
C. Produce
D. Sprout
Answer: B.

22. Antonym:
Extensive:
A. Expensive
B. Compact
C. Concrete
D. Narrow
Answer: D.

23. Paragraph Completion:
For the first time I began to realize an odd consequence of the social effort in which we are at present engaged. And yet, come to think, it is a logical consequence enough. Strength is the outcome of need; security sets a premium on feebleness. The work of ameliorating the conditions of life—the true civilizing process that makes life more and more secure—had gone steadily on to a climax. _________________.
A. Nature had lorded over humanity with impunity
B. Nature had become a slave of humanity
C. Nature and humanity were involved in the climactic battle of survival
D. One triumph of a united humanity over Nature had followed another
Answer: B.

24. Sentence Completion:
They refused to ________ any more evasive replies and decided to resolve the issue within the _______ of the major.
A. notice, eccentricity
B. brook, jurisdiction
C. bloom, indulgence
D. suffer, fortitude
Answer: B.

25. Error Correction:
I am tired as I am working since 7 O'clock in the morning.
A. I was working
B. I have been working
C. I had been working
D. I will be working
Answer: A.

26. Preposition:
He died from want _________ medical aid.
A. with
B. against
C. by
D. of
E. None of these
Answer: D.

27. Article:
Be careful when you drive home tonight; _____snow is very deep.
A. a
B. an
C. the
Answer: C.

Detective glories tend to glorify crime. Murderers, gangsters and crooks all kinds are described as tough, cunning and courageous individuals who know how to take care of themselves and how to get what they want. In James McCain's The Postman Always Rings twice, for instance the villain is much more a impressive character than his victim. He is casual brave smart and successful with women. It is true that he finally gets caught. But he is punished for a crime that he did not commit, so that his conviction is hardly a triumph of justice. Besides, looking back over the exciting life of the criminal, the reader might conclude that it was worth the risk.

28. The passage mention James McCain
A. as an author of detective stories
B. as brave, smart, and successful with women
C. as tough cunning and courageous
D. as being more impressive than others
Answer: A.

29. Murderers, gangsters and crooks referred to in the passage given above
A. always manage to get away
B. are often glorified in detective stories
C. are wiser than their victims
D. know how to escape from law
Answer: B.

1. One guy has Rs. 100/- in hand. He has to buy 100 balls. One football costs Rs. 15/, One Cricket ball costs Re. 1/- and one table tennis ball costs Rs. 0.25 He spend the whole Rs. 100/- to buy the balls. How many of each balls he bought?

2. The distance between Station Atena and Station Barcena is 90 miles. A train starts from Atena towards Barcena. A bird starts at the same time from Barcena straight towards the moving train. On reaching the train, it instantaneously turns back and returns to Barcena. The bird makes these journeys from Barcena to the train and back to Barcena continuously till the train reaches Barcena. The bird finally returns to Barcena and rests. Calculate the total distance in miles the bird travels in the following two cases: (a) The bird flies at 90 miles per hour and the speed of the train is 60 miles per hour. (b) the bird flies at 60 miles per hour and the speed of the train is 90 miles per hour

3. A tennis championship is played on a knock-out basis, i.e., a player is out of the tournament when he loses a match. (a) How many players participate in the tournament if 15 matches are totally played? (b) How many matches are played in the tournament if 50 players totally participate?

4. When I add 4 times my age 4 years from now to 5 times my age 5 years from now, I get 10 times my current age. How old will I be 3 years from now?

5. A rich merchant had collected many gold coins. He did not want anybody to know about them. One day, his wife asked, "How many gold coins do we have?" After pausing a moment, he replied, "Well! If I divide the coins into two unequal numbers, then 37 times the difference between the two numbers equals the difference between the squares of the two numbers." The wife looked puzzled. Can you help the merchant's wife by finding out how many gold R

6. A set of football matches is to be organized in a "round-robin" fashion, i.e., every participating team plays a match against every other team once and only once. If 21 matches are totally played, how many teams participated?

7. Glenn and Jason each have a collection of cricket balls. Glenn said that if Jason would give him 2 of his balls they would have an equal number; but, if Glenn would give Jason 2 of his balls, Jason would have 2 times as many balls as Glenn. How many balls does Jason have?

8. Suppose 8 monkeys take 8 minutes to eat 8 bananas. (a) How many minutes would it take 3 monkeys to eat 3 bananas? (b) How many monkeys would it take to eat 48 bananas in 48 minutes

9. It was vacation time, and so I decided to visit my cousin's home. What a grand time we had! In the mornings, we both would go for a jog. The evenings were spent on the tennis court. Tiring as these activities were, we could manage only one per day, i.e., either we went for a jog or played tennis each day. There were days when we felt lazy and stayed home all day long. Now, there were 12 mornings when we did nothing, 18 evenings when we stayed at home, and a total of 14 days when we jogged or played tennis. For how many days did I stay at my cousin's place?

10. A 31" x 31" square metal plate needs to be fixed by a carpenter on to a wooden board. The carpenter uses nails all along the edges of the square such that there are 32 nails on each side of the square. Each nail is at the same distance from the neighboring nails. How many nails does the carpenter use?


Answer and Explanation.

1. F + C + T = 100-------------eq1 15F + C + 0.25T = 100-------------eq2 eq1=eq2 .solve to get F=3T/56 ;F=3,T=56,C=41
2. a) There is no need to consider their meeting pt at all.the train has been running for 90miles/(60miles/hr)=1.5hrs.bird flies till train reaches destination frm strting pt.so bird flies for1.5hrs at the vel given(90).so dist=1.5*90=135miles b) time of train=1hr.so dist of bird=60*1=60miles
3. (a) u don't need to sum it up.since it's a knock out only 1 person emerges winner finally.so15+1=16is answer.becos after15 matches finally we shud've 15losers and 1winner.(b) 49:its always one less than no of players as per the idea given above.so no need to check okay cos its always true.ans is 49.
4. Let x= current age 4(x+4)+5(x+5)=10x ;so x=R 41 years
5. 37(x-y)=x^2-y^2. u no tht x^2-y^2=(x-y)(x+y).so (x-y) cancels on both sides to give x+y=37.so sum of unequal halves=37 which is the req answer.
6. R ans:7 teams okay.for a match u need 2 teams.suppose there r totally 'n 'teams.Now uve to choose 2 teams out of 'n' teams.so answer =no of such choices=no. of possible combinations. So we've ans = nC2(ncombination2)=21;solve to get n=7.Sol: n(n-1)/2=21. so n=7.if u don't understand c the graph beloweach team plays no. of matches=no of teams ahead of it. One bar '' represents one team. ------------7 6 5 4 3 2 1 0 -----------21last team is written as 0 matches becos this team has already played with all other teams-hence sum of matches =6+5+4+3+2+1=21 which is correct only if no of teams =7
7. R 141. G+2=j-22. 2(G-2)=J+2.solve these 2 to get J=14
8. a). Sol:each mky takes 8 min to eat a banana b).ans:8m=48 m=6
9. Use sets and venn diagram to solve such questions.a,b ,aub,anb etc.12=tennis+leave18=jog +leaveso jog-tennis=6again jog+tennis=14.so solve and get jog=10,leave=8,tennis=4.so tot=22
10. Ans= 32*2 + 30*2=124

Aptitude Questions

1. A software engineer returns from America. As he is fat he decided to have evening walk.....he started at 3pm. he walks along the road at 4km/hr for some time then he climbs a upward slope area at 3km/hr then downwards at the rate of 6km/hr. then back to the home through the road at 4km/hr. what is the distance he covered in one way if he reaches back home at 9pm.

2. men and lodge related question a)1 man related to 2lodges.b)each lodge has 3 men.c)only 1 man common b/w 2 lodges

3. A child questions his father, "What is your father's age", to which the father answers "He was aged X in year X^2 (X square) ". If the context is 20th Century, What is his Date of Birth?

4. A man rides cycle for two third of the distance to be covered. then his tyre got punctured. he walks the rest of the distance and found he took twice the time for walking compared to riding. How fast he can ride compared to walk.

5. 51 teams are there and they are to play basketball matches. A team is out of the tournament if that looses 2 games. what is the maximum number of games to be played to decide one winner.

6. who was the murderer(of smith) roger,o'neil,wait the waiter poisened smith with which friend. each of the friends tells 3 stmts 1 of which is false (1 stmt of each friend is false)

7. Nalanda,Rampur, Triloknagar, Maninagar etc some conditions are given....then u have to find which has the population below 5 lakhs.. whic is not the capital 2 industrial towns,2 harbours,longitude relation,latitude relation......etc (four questions based on these)

8. Another one on A,B,C , D and E younger and older relation + occupation of each nutritionist, doctor,planner etc. find who is who ?

9. Two lamps sold for Rs.12 each profit of 25% on 1 and loss 0f 20% on other? did he gain or lose?by how much?

10. A,B,C are persons and thy r div into three groups: Sororrean [always truth] , Nororrean [always lie] and Midrorrean [alternate-but not in any order as they speak truth first of false first]--repaet from earlier papers.


Answers

1. Ans: 12 km (one way )( total distance:12* 2 = 24 km)
2. Ans: 6 men and 4lodges
3. Ans: 1892
4. Ans: V(riding)=4*V(walking)[4 times]
5. Ans:101 matches
6. Ans: Roger was the murderer.(not sure)
9. Ans:60 paise loss

  1. A shopkeeper arranges his fruits in such a way that putting say either 3,or 9,or 7 apples in a row each time one apple is left. but when he puts say 11 apples in a row no apple is left.find no. of apples.
    ans: take l.c.m. of earlier three nos. add 1 if divided by 11 fine else multiply by 2 add 1 divide by 11 .if not divisible keep on repeating.

    2. A problem of staircase:if i start going down, having gone down 4 steps i see x coming up.i meet x in way going down.when i had still 7 steps to go down x had gone up .find no. of steps in the staircase.condition: for each of my one step down x goes up 2 steps.ans:22
    solution:say total no. of steps x2(x-11)==xx="

    3. Problem of merrygoround.tom on a merrygoround finds that one third of people ahead of him and three fourth of people behind him is equal to the no. of people on the merrygoround.find the no. of people on the merrygoround.
    ans:13since merry gorund is circular so 3/4x+1/3x==x+1.

    4. A problem of cards .four persons sitting on a table.infront of each one of them one card is lying not having same colours on both sides.2 blue,2 red,2 green faces. each one guesses the color of unseen face of card .(guesses i don?t remember) exactly 2 are lying.the front faces of card are red,blue,green,red respectively.find the colors of unseen faces of card.

    5. five persons in a conference.a & b can communicate in english.when d joins the only coomon language of communication is spanish. a ,b,e can talk to each other in french only.exactly 3 people know portugese. the number of languages known by different persons are 1,2,3,4,5. some other similar conditions . you have to find answers to four questions based n these facts.

    6. say ona sacle of 100:85 have phones,80 cars,75 married,70 have houses. how many minimum persons are married,have phone car and houses on a scale of 100.

    7. some series given3 10 20 27 54 61 _ans .162some other seriestrick: find suare root then add some number etc.

    8. some conditions on xz etc.

    9. afternoon temperatures of five days are recorded.each temperature is different.multiple is 12.
    ans:-1,1,2,-2,3


Source: Contents are provided by Technicalsymposium Google Group Members.
Disclaimer: All the above contents are provided by technicalsymposium.com Google Group members.
Further, this content is not intended to be used for commercial purpose. Technicalsymposium.com is not liable/responsible for any copyright issues.

Technical Symposium.Com All Jobs & Certifications
Lecture Notes and Scholarships & Project Details

Fresher Jobs Details
job detailsAll Fresher Software Jobs Details
job detailsAll Government Jobs Details
job detailsAll Internships Details
job detailsOff-Campus Interviews/Walk-in Details
job detailsAll Competitive Exam Details
job detailsBank Clerk/Officers Jobs Details
job detailsB.Sc/M.Sc Graduate Fresher Jobs
job detailsAll Technical Jobs Details
job detailsAll State/Central Government Jobs Details
Conference/Symposium Details
job detailsAll International Conference Details
job detailsAll National Conference Details
job detailsAll Symposium/Workshop Details
job detailsUniversity Conferences Details
job detailsIIT/NIT/IIM Conference Details
job detailsComputer Science Conference Details
job detailsElectronics Conferences Details
job detailsMechanical Conferences Details
job detailsAll Latest Conferences Details
Calendar of Events Details
job detailsJanuary – List of All Event Details
job detailsFebruary – List of All Event Details
job detailsMarch– List of All Event Details
job detailsApril – List of All Event Details
job detailsMay – List of All Event Details
job detailsJune – List of All Event Details
job detailsJuly – List of All Event Details
job detailsAugust – List of All Event Details
job detailsAll Months - List of All Events Details
GATE Question Papers & Syllabus
job detailsAll GATE Previous Year Question Papers
job detailsGATE Syllabus for All Branches
job detailsGATE-Computer Science Question Papers
job detailsGATE – Mechanical Question Papers
job detailsGATE – ECE Question Papers
job detailsGATE- EEE Question Papers
job detailsGATE – Civil Engineering Question Papers
job detailsGATE – All Branches Question Papers
job detailsGATE Exam Pattern Details
IES Question Papers & Syllabus
job detailsIES Complete Information
job detailsIES Previous Year Question Papers
job detailsIES Syllabus for All Branches
job detailsIES – Mechanical Question Papers
job detailsIES - E & T Question Papers
job detailsIES - EEE Question Papers
job detailsIES -Civil Engineering Question Papers
job detailsIES - All Branches Question Papers
job detailsIES - Exam Pattern Details
All Companies Placement Materials
job detailsTCS Placement Papers
job detailsWIPRO Placement Papers
job detailsZOHO Placement Papers
job detailsCTS Placement Papers
job detailsINFOSYS Placement Papers
job detailsARICENT Placement Papers
job detailsSBI Placement Papers
job detailsRRB Placement Papers
job detailsBANK/IBPS Placement Papers
Aptitude Round Materials
job details Problem on Numbers
job detailsProblem on Trains
job detailsTime and Work
job detailsSimple Interest
job detailsAptitude Short- Cut Formulas
job detailsAptitude Tricks
job detailsOdd Man Out Series
job detailsSimplification Problems
job detailsProfit & Loss
Technical Round Materials
job detailsJAVA Technical Round Q & A
job detailsC Technical Round Q & A
job detailsC++ Technical Round Q & A
job detailsASP.NET Technical Round Q & A
job detailsData Structure Technical Round Q & A
job detailsSQL Technical Round Q & A
job detailsC# Technical Round Q & A
job detailsPHP Technical Round Q & A
job detailsJ2EE Technical Round Q & A
Software Programs and Lab Manuals
job detailsSurvey Lab Manuals
job detailsCAD/CAM Lab Manuals
job detailsOOPS/C++ Lab Manuals
job detailsJAVA/Internet Programming Manuals
job detailsList of All C Programs with Source Code
job detailsList of All Data Structure Programs
job detailsC Aptitude Programs
job detailsMicroprocessor & Micro Controller Manuals
job detailsAll Engineering Branches Lab Manuals
Anna University Syllabus & Question Papers
job detailsB.E/B.Tech Previous Year Question Papers
job detailsBE-Computer Science Syllabus
job detailsBE-Mechanical Engineering Syllabus
job detailsBE-Civil Engineering Syllabus
job detailsBE-ECE Syllabus
job detailsBE-EEE Syllabus
job detailsMBA/MCA Syllabus
job detailsBE-Aeronautical Engineering Syllabus
job detailsBE-Biomedical Syllabus
IBPS/Bank Syllabus & Question Papers
job detailsIBPS Clerk Exam Syllabus
job detailsIBPS Clerk Question Papers
job detailsIBPS Probationary Officers Syllabus
job detailsIBPS PO Question Papers
job detailsIBPS RRB Exam Syllabus
job detailsIBPS Special Officers Exam Syllabus
job detailsSBI Clerk/PO Syllabus
job detailsAll Private Banks PO/Clerk Syllabuses
job detailsAll Nationalized Bank Po/Clerk Syllabuses
Civil Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Mechanical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Computer Science Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
MCA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
MBA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
ECE Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
EEE Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Biotechnology Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Chemical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Biomedical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
Aeronautical Engineering Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsSeventh Semester Lecture Notes
job detailsEighth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
B.Sc (All Major Branches) Lecture Notes
job detailsMaths / Statistics Lecture Notes
job detailsPhysics Lecture Notes
job detailsChemistry Lecture Notes
job detailsElectronics Lecture Notes
job detailsComputer Science/IT Lecture Notes
job detailsAgriculture Lecture Notes
job detailsBiotechnology/Biomedical Lecture Notes
job detailsNursing Lecture Notes
job detailsFashion Technology Lecture Notes
M.Sc (All Major Branches) Lecture Notes
job detailsComputer Science/IT Lecture Notes
job detailsAgriculture Lecture Notes
job detailsBiotechnology/Biomedical Lecture Notes
job detailsNursing Lecture Notes
job detailsFashion Technology Lecture Notes
job detailsMaths / Statistics Lecture Notes
job detailsPhysics Lecture Notes
job detailsChemistry Lecture Notes
job detailsElectronics Lecture Notes
B.Com/M.Com Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
job detailsCommerce Placement Materials
job detailsCommerce Placement Materials
BBA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
job detailsPlacement MaterialsEighth Semester Lecture Notes
job detailsFresher Jobs Details
BCA Lecture Notes
job detailsFirst Semester Lecture Notes
job detailsSecond Semester Lecture Notes
job detailsThird Semester Lecture Notes
job detailsFourth Semester Lecture Notes
job detailsFifth Semester Lecture Notes
job detailsSixth Semester Lecture Notes
job detailsLab Manuals
job detailsPlacement Materials
job detailsFresher Jobs Details

Hosting by Yahoo!

About-Us    Contact-Us    Site-map

©copyright All rights are reserved to technicalsymposium.com